pátek 16. listopadu 2018

Kanadské sruby ubytování

Víkendové pobyty od pátku do neděle (říjen – březen, v ostatních měsících na dotaz). Ubytování ve třech srubech. YUKON – osoby ONTARIO (1. patro) – osoby ROBINSON – osoby (přístup pouze po vodě) Vybavení.


Kanadské sruby ubytování

Kanadské sruby - ubytování. Rekreační ubytování v kanadských srubech na břehu Hněvkovické přehrady na řece Vltavě v jižních Čechách. Mezi naše hosty patří i páry nebo jednotlivci, kteří potřebují nabrat sílu uprostřed přírody. Nabízí přenocování pro milovníky drsnější romantiky.


Každý srub je vybaven litinovými kamny s prosklenými dvířky a to znamená, že pokud chtějí nocležníci teplo, musí si co? No, přece nasekat dřevo. Polosamota s krásným výhledem na vodní hladinu a lesy.


Ideální podmínky pro rodiny s dětmi, koupání, rybaření, výlety lodí. Dále nabízíme nevšední ubytování v hausbótu a obytných lodích. Parkování je zajištěno přímo u objektu.


Srub k pronajmutí poskytuje ubytování pro až osob ve ložnicích. Ložnice a pokoje: V podkroví objektu je 3x ložnice. V obývací místnosti jsou na přespání další dvě místa na velké sedací.


Kanadské sruby ubytování

Zveme Vás k příjemné rekreaci do chaty u vody na břehu Hněvkovické přehrady. V klidné jihočeské přírodě budete mít ideální podmínky pro odpočinek, koupání a houbaření v okolních lesích. Dovolenou ve srubu můžete spojit s plavbou na obytné lodi. KANADSKÉ SRUBY a ROUBENKY stavíme výhradně podle přání zákazníka.


Sruby , srubové domy a roubenky mají nezaměnitelnou atmosféru, která v kombinaci s přírodními materiály zajišťuje ideální prostředí pro zdravé bydlení. Podívejte se a zamluvte si termín ubytování ! Vyzkoušejte si pobyt v námi realizovaném SRUBU s manželkou, přítelkyní nebo s kamarády. Udělejte si dámskou nebo pánskou jízdu. Možnost ubytování až pro osob.


Kanadské sruby ubytování

Lokalita min za Brnem směrem na Vyškov Máte sny? Penziony Sruby , přehledná nabídka ubytování. Brno, sruby levně, roubenky levně Tato webová stránka používá cookies pro personalizaci obsahu, reklam, analýzy návštěvnosti a další účely. Město Sruby je dobrým výchozím místem pro výlety do okolí i rodinnou dovolenou.


Cena za pronájem srubu Robinson je včetně pramice. Pro podrobnější informace a objednávky nás prosím kontaktujte. Nabízíme možnost výhodných slev v sekci LAST MOMENT. Chalupa k pronájmu poskytuje ubytování pro osob ve ložnicích.


Sruby Jiří Urban – stavba kanadských srubů Získejte vlastní komfortní srubový dům. Chcete získat vlastní bydlení za dostupnou cenu? Zvolte srubový dům, který v sobě spojuje krásu, tradici a současné standardy pohodlí.


Technologii stavby srubových domů jsme si. Dopřejte si bydlení ve vlastním srubovém domě. Pomůžeme vám ke splněnému snu o vlastním bydlení.


Kanadské sruby ubytování

Naše společnost se dlouhodobě zaměřuje na výrobu srubů a roubenek. Pro své zákazníky stavíme srubové domy s využitím kanadské technologie, přizpůsobené místním podmínkám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky