pondělí 12. listopadu 2018

Elektrické ovládání vnitřních žaluzií

Typ instalace - velikost oken a váha vnitřních žaluzií budou mít vliv na výsledný kroutící moment, který bude muset vynaložit vámi zvolený pohon. Máte-li větší okna a těžší žaluzie, budete si muset vybrat pohon s větším kroutícím momentem. S tím vám pomůže náš Somfy expert partner. Solární žaluzie - bezdrátové elektrické žaluzie na ovládání. Jsou vzájemně propojeny a je možné rolety ovládat samostatně i skupinově.


Elektrické ovládání rolety s elektromotorem má své výhody. V kategorii Ovládání rolet a žaluzií s pohonem naleznete širokou nabídku výrobků. Počítejte, že cena vnitřní elektrické rolety je vyšší než cena na řetízkové ovládání. O roletách na elektrický pohon by jste již měli přemýšlet při stavbě nebo.


Nabízíme je v různých barevných provedeních, různé velikosti solárních žaluzií. Pro dokonalý komfort je možné u interiérových horizontálních i vertikálních žaluzií využít automatické ovládání. Výběr vhodného typu motoru umožní jeho použití v rámci inteligentního systému řízení v domě.


Kromě klasických vnitřních žaluzií u nás najdete také venkovní žaluzie pomáhající snižovat spotřebu energií a plnící bezpečnostní funkci, unikátní bezdrátově ovládané solární žaluzie s nulovou spotřebou elektrické energie i střešní žaluzie s pohodlným ovládáním do všech typů střešních oken. Základem systému elektrické žaluzie je elektromotor 2V, který je integrován za nebo před horní lištou na libovolné straně lišty. Somfy, který dokáže zajistit nezávislé řízení i. Snadné ovládání zajišťují tři tlačítka. Dodávaný nástěnný ovladač je již z výroby spárován s. Dálkové ovládání žaluzií a rolet skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


FIBARO, VELUX, Shelly a dalších. Vyberte si ovladač Somfy pro předokenní rolety, venkovní žaluzie, markýzy, vrata, brány. Objednejte si sami nový ovladač a sami si ho naprogramujte. Už nemusíte vytahovat vaše žaluzie ručně pomocí námi nabízených modulů máte možnost přes aplikaci ovládat kteroukoliv žaluzii , skupinu žaluzií , nebo nechat Váš dům, aby žaluzie ovládal automaticky na základě počasí, Vaší přítomnosti, času.


Elektrické ovládání vnitřních žaluzií

Hliníková žaluzie Max slouží nejen k regulaci světla. Vyniká svým designem i tichým chodem s velice spolehlivou mechanikou. Tento typ se řadí k naprosté špičce v nabídce vnitřních žaluzií , vhodných do všech vertikálních oken a dveří. Na výběr elektrické a ruční ovládání.


Varianty manuálního ovládání jsou klika a nekonečná šňůra. Nekonečná šňůra jako ovládací prvek se volí pouze pro venkovní žaluzie s lamelou mm. Vítejte v obchodě s elektronikou a technikou pro všechny řemeslníky, kutily a lidi, které baví elektronika. Specializujeme se na prodej elektroniky. Souhlasím se zpracováním osobních údajů Svůj souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely vyřízení mého požadavku a zasílání newsletterů se zajímavým obsahem z oblasti produktů stínicí techniky a garážových vrat (v souladu s platnou legislativou a zásadami ochrany osobních údajů) uděluji dobrovolně a můžu jej kdykoli odvolat písemně na e-mail almma.


Vnitřní žaluzie Climax patří mezi nejpoužívanější varianty vnitřního stínění. Hliníkové žaluzie plynule regulují množství světla v interiéru. Chrání před sluncem a pohledy sousedů.


Hodí se téměř na jakýkoli typ okna. Lákají na svou cenovou dostupnost i jednoduchou údržbu. Uplatnění najdou v rodinných domech, bytech, kancelářích, bankách, ve školách. EURO STYLE OPAL jsou vhodné pro plastová i dřevěná okna. Montují se do zasklívací lišty, nebo na rám okna.


Tento typ nabízíme bez příplatku již v domykavém (celostínícím) provedení a je standardně dodáván k novým oknům od naší společnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky