středa 7. listopadu 2018

Hotel belaria bazen

There is a terrace and guests can make use of free WiFi and free private parking. Guest rooms at the hotel are equipped with a seating area. Lázeňský dům Palace Bellaria poskytuje ubytování na vysoké úrovni včetně léčebných procedur v samotném centru západočeského města Františkovy Lázně.


Sídlí pod proslulým zámkem a jeho součástí je i nové wellness centrum a několik sportovišť. This 3-star hotel offers room service and a tour desk. Some rooms have a balcony. The restaurant serves local specialities and classic Italian cuisine. Breakfast is an extensive buffet.


Venkovní vyhřívaný bazén se slanou vodou otevřen pro veřejnost červen - září dle počasí. Whirpool pro veřejnost denně od 6. Single, double and multiple-bedded rooms are offered in the hotel. Extra bed can be provided for some of them. Accommodated guests can relax in the wellness centre.


Sám hotel je umístěn v údolí řeky Moravice, v areálu zámeckého parku, odkud je krásný výhled na zámek. Okolí hotelu je přímo stvořeno na dlouhé procházky lesem nebo jízdu na kole. Zajišťujeme cateringové služby mimo hotel. Pokud se nepodaří najít zájemce o pronájem, lze celý hotel koupit za nově. Vydávání večeří jako na základní škole, stojíte frontu a některá jídla již nejsou, za tak vysokou cenu by byla vhodná obsluha u stolu.


Hotel Belária - krytý bazén. Looking to enjoy an event or a game while in town? Díky situování hotelu nabízí také spoustu volnočasových aktivit na velmi vysoké úrovni. Kino ve vzdálenosti km Rybolov. The hotel is suitable for tourists, as well as for businessmen.


Park ve vzdálenosti m Turistické trasy v okolí. It is famous for its history, culture, and social life. It is only a heartbeat to the state castle of Hradec nad Moravicí. Kromě bazénu s rozměry x,metru s teplotou 28°C zde najdete i vířivku, klidovou relaxační zónu s meditační hudbou, finskou saunu či infra-solnou saunu.


Vnitřní bazén v hotelu Belaria přístupný veřejnosti. Pretražite hotele u kategoriji Bazen – Bellaria -Igea Marina. Upišite destinaciju ili naziv smještajnog objekta. Za své jméno vděčí hotel své poloze v překrásném údolí řeky Moravice přímo pod hradeckým zámkem. Hosté z řad turistů a obchodníků mohou očekávat velice kvalitní ubytování a výtečné stravování.


Hotel belaria bazen

Swimming pool surrounded by sun loungers on the large terrace,whirlpool. Spacious, elegantly furnisched lounges and confortable spaces for your relax. Lift,air conditioning in the public rooms,sat-TV. The moderlnly furnished room feature en suite facilities,balcony,safe.


Pro rezervace po tomto termínu vybírejte z nabídky ubytovacích zařízení nabízející možnost zrušení zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky