úterý 27. března 2018

Topidla remko

Buy easily used machines here. V oblasti průmyslového vytápění působí společnost REMKO již přes let. Vyberte si kvalitní stacionární topidla podle potřebného výkonu. Fotogalerii z dodávek tepla realizovaných společnotí REMKO s. Pomoc s výběrem správného paliva „ Snad nejdůležitější otázkou při výběru správného topidla je, jaké palivo použít.


Kromě nafty je v nich možné použít i extra lehký. Kompletní servis REMKO = dodávky tepla na míru. Využijte daňového zvýhodnění při využití služby kompletních dodávek tepla.


Zavezeme vám potřebná topidla včetně nádrží s palivem a topný systém zprovozníme. Pro cenovou kalkulaci nás kontaktujte na tel. Topidla s přímým spalováním REMKO se vyznačují velice efektivním spalováním a nízkou produkcí splodin. Pro střednědobé vytápění velkých průmyslových hal doporučujeme topidla řady HTL , která jsou variantou topidel s nepřímým spalováním a přes léto je možné je využít také jako ventilační jednotky. Německá značka Remko se vytápěním zabývá již více než let.


Nabízí moderní topné systémy od elektrických přímotopů přes naftová topidla s nepřímým spalováním po horkovzdušné stacionární topné agregáty na PB nebo zemní plyn. Dnes se REMKO řadí mezi evropské leadery v oblasti vzduchotechniky, topení a nových forem energie. REMKO staví na zaručené kvalitě výrobků, prvotřídních službách a nezpochybnitelné spolehlivosti.


Pro své zákazníky je schopným partnerem a řešitelem problémů. Schopnost inovovat byla a zůstává hnací silou společnosti. Tento odvlhčovač vzduchu REMKO disponuje technologií pro efektivní vysoušení i při nižších teplotách od °C LowTEMP i bez přídavného topení.


Topidla remko

Provoz přístoje je řízen automaticky dle nastavené vlhkosti. Kondenzát je možné jímat do l nádržky nebo vyčerpat s nastavenou hatičkou až do výšky 5m. Ohrievače REMKO sú vybavené špeciálne vyvinutými radiálnymi a axiálnymi ventilátormi, vďaka ktorým je vykurovanie vždy maximálne efektívne. Klimatizace, tepelná čerpadla a odvlhčovače od Remka - to je kvalita na prvním místě! Včetně profesionální montáže a servisu.


Zajistíme kompletní dodávku a montáž. Mobilní klimatizace Remko MKT 2je ideálním řešením do firem i domácností. Vyznačuje se nízkou spotřebou (energ. třída A) a bezúdržbovým provozem díky automatické regulaci výkonu, nastavitelné době provozu a také automatickému výparníku kondenzátu.


Topidla remko

Všechny informace o produktu Topidlo Remko EST, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Remko EST. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Ohrievače s priamym spaľovaním REMKO sa vyznačujú veľmi efektívnym spaľovaním a nízkou produkciou splodín.


Na strednodobé vykurovanie veľkých priemyselných hál odporúčame ohrievače radu HTL , ktoré sú variantom ohrievačov s nepriamym spaľovaním a cez leto ich možno využiť aj ako ventilačné jednotky. R, s dárkem nebo slevou dle Vašeho výberu. Profesionalni- topidla. Plynové ohrievače Remko sú prispôsobené na napojenie na plyn aj elektrickú sieť so štandardným napájaním 2V.


Topidla remko

Typový rad PGT je navyše vybavený automatickou reguláciou a zároveň aj elektrickým štartovaním s možnosťou pripojenia k termostatu. Táto skutočnosť skvele rozširuje jeho využitie. Naftové teplomety skladem!


Produkty Remko na jednom místě - Heureka. Tento německý výrobek se chladícím výkonem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky