pondělí 19. března 2018

Dakon dor 25 max návod

Máte doma jeden z našich kotlů na pevná paliva nebo elektrokotlů Dakon ? Přečtěte si návod k instalaci a údržbě. DOR 5N Automat - návod k instalaci. DAKON DOR F MAX obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování kotle DAKON DOR F MAX.


Nechal jsem si provést revizi komína (OK), vyčistil kouřovody a kotel a začal pomalu topit. Náhradní díly pro kotle Dakon dílyprokotle. DOR MAX Cihly DOR MAX Šnůry těsnící DOR MAX DOR 32. Tato stránka používá cookies z důvodu správné funkčnosti stránek, dále pro usnadnění vaší práce a statistické účely.


Pokud souhlasíte s tímto použitím cookies, klikněte prosím na Ano, souhlasím. Na stránce neleznete návody a manuály na Dakon v českém jazyce ke stažení zdarma ve formátu pdf. Kotel je podle vládního nařízení č. Dvířka popelová bez dusivky DAKON DOR , DOR F MAX. Dokonalost spalování zaručuje unikátní roštová soustava.


Котел на твердом топливе DAKON DOR - первый запуск. Poprvé máme kotel dor max , a absolutně mi nehoří, hrozně kouří z přikládacích dvířek místo aby to šlo do komína. Postavil jsem kotelnu k tomu nový komín o průměru 2mm, cca metrů.


Zkusil jsem snad všechny možnosti s regulací vzduchu a nic nepomohlo. Při spalování hnědého uhlí typu ořech splňuje přísné emisní limity třídy podle normy ČSN EN 303-5. Na stránke nájdete návody a manuály na Dakon v českom jazyku na stiahnutie zdarma vo formáte pdf. Rozmístìní dílù v kotli Obr.


Kotle na pevná paliva DOR Obr. V kotli lze topit i jinými druhy pevných paliv, nemusí být ale. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Nakupujte od specialisty na ! Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Dakon DOR F MAX alternatívy - Heureka. Parduodame tik naujas prekes, supakuotas originalioje gamintojo pakuotėje. Visoms prekėms taikomi gamintojo nustatyti garantiniai terminai.


Garantinis laikotarpis pradedamas skaičiuoti nuo prekės įsigijimo dienos, todėl būtina išsaugoti pirkimą patvirtinantį dokumentą. Katilo pakūra pagaminta iš aukštos kokybės kaitrai atsapraus plieno. Pajudinamų grotelių sistema leidžia deginti ir mažiau kokybišką kurą nepertaukiamu ciklu.


Chtěl bych topit převážně dřevem. Jen nemůžu nikde najít rozměry násypky. Byl by někdo, prosím Vás, tak hodný a násypku mi změřil? Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky