středa 28. března 2018

Jak napustit vodu do kotle protherm

Příprava dopouštěcí hadice a dopouštění vody do systému. This feature is not available right now. Please try again later.


Fotogalerie: Dobrý den,mám starý kotel PROTHERM a nejsem si jist jak dopustit vodu a kolik. Správný postup natlakování expanzní nádoby? Jak to pomalinku napustíte , nezapomeňte ho zase dobře zatáhnout, jinak vás přes.


Každý kotel má požadavky na vodu , která se do topení leje. Kotle se zabudovaným zásoníkem TUV (teplé užitkové vody ). Chybí: protherm Plynový kotol. Problém je, že ani nevím jak ručně napustit do kotle vodu , když by to měl kotel dělat sám.


Protherm Ray , je nevýhoda v tom, že nemá kotel zabudovaný. Díky za rady a hezké svátky všem! Atm, tedy Atm měřeno na. Nechci tě podceňovat, ale já bych do elektrického kotle sama i podle dobrých rad. Když ti neteče voda tak dopustit vodu do topení jedině za pomoci.


Get without the ads. The interactive transcript could not be loaded. Rating is available when the video has been rented. Bývá to, ten vlastní ohřev, řešen kombinovaným provozem, kdy se systém ohřevu do topení zablokuje a ohřívá se studená voda do levých rozvodů u výtoků.


V současné situaci, kdy je většina z nás ve svých domovech, je důležité držet pospolu. Stoupající hladina vody vytlačuje vzduch přes tu expanzní nádobu. Doporučuji napouštět vodu zdola přes kotel. Budete-li lít vodu do expanzky, tak vytlačovaný vzduch bude proudit proti nalévané vodě a naplnění topení bude probíhat obtížněji. Ten manometr by měl jít seřídit na nulu.


Bude vám ukazovat výšku vodního. Kondenzační kotel - vysvětlení ovládání kondenzačního kotle. The Finnish House from double boards in days DIY. Step by step - Duration: 10:02. Папа строит дом Recommended.


Jak napustit vodu do kotle junkers Nebo to budete muset napustit přes tu hadici do nějakého. V topení teď není voda ale tlakoměr ukazuje atm. Ja nepotrebuju napustit celej system jen dopustit pres ten modrej pazmecht.


Poptávám výměnu kotle na tuhá paliva dakon za elektrokotel protherm ray k a. Napouštěcí kohout je zpravidla umístěn v dolní části kotle. Rc na spodku kotle napustíme vodu do do. Jak a kudy mám vypustit okruh a kudy napustit soustavu dobrou vodou?


Ray 12K, který mi začal hlásit chybu F. Kotlům bohužel vůbec nerozumím a jsem trochu zmaten z toho, jakým způsobem mám vodu do kotle dostat, navíc nechci něco rozbít kvůli vlastní nevědomosti. Prostě máte vyfouklou expanzní nádobu. Váš nový kondenzační kotel bude účinnější než konvenční a můžete ušetřit až z ročního vyúčtování plynu.


Pokud bude otevřený pak se asi ztratí z okruhu víc vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky