středa 21. března 2018

Elektrický hubič komárů

Lapač hmyzu a komárů , elektrický , pracuje ekologicky bez kouře, chemických prostředků a jedů, vybaven 2x ultrafialovou lampou, jejíž světlo vábí a přitahuje hmyz, a dále mřížkou s vysokým napětím, která vytváří elektrické pole a přivábený hmyz usmrtí, 2x 8W aktinická ultrafialová zářivka přitahující hmyz. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Elektrický odpařovač hmyzu. Jste v noci proti komárům úplně bezradní? Odpuzovač komárů do zásuvky si s nimi poradí a vy můžete klidně spát.


Odpuzovače tohoto typu mají velmi rychlý a trvalý účinek a před komáry vás bude chránit celých nocí. Světlo z místnosti komára sice přiláká, ale odpuzovač komárů. Lapač a hubič hmyzu - elektrický - DOMO KX012. Lidl nabízí v akci elektrický lapač komárů vydávající modré světlo, které komáry láká na zastíněnou elektrickou mřížku. Lapač je ekologický a používá se bez chemických látek, jeho součástí je stmívací senzor.


A stává se vám, že vás při večerní pohodě na terase nebo při poledním vaření obtěžuje neposedný hmyz? Pořiďte si lapač nebo hubič hmyzu a bude po problému! Kupte 1 účinný elektrický hubič komárů designový tichý za bezkonkurenční cenu na Světomatu! Nákupní galerie, která vám přináší unikátní kousky z celého světa. Tento hmyz a hlavně komáři dokážou člověku velmi znepříjemnit život a také mu často i způsobit nemilé následky a ve vyjímečných případech i smrt.


Tento problém však není neřešitelný, jednou z možností je tento elektrický hubič hmyzu MK-007. Ardes AR6S16A je profi ekologický lapač hmyzu a komárů s elektrickou mřížkou × W, vhodné do prostoru do m2. Jedná se o nejúčinnější přístroj. Speciálně zpracované hliníkové tělo. Pro dokončení prosíme potvrďte hlídání dostupnosti zboží kliknutím na odkaz v e-mailu, který právě odesíláme na Vaši e-mailovou adresu.


Kvalitní odpuzovače komárů. Máte rádi si v letních dnech na noc otevřít okno, ale vadí vám štípance od komárů ? Máme pro vás moderní řešení v podobě tohoto elektrického hmyzího lapače. Konštrukcia tohto prístroja hubiaci hmyz nepotrebuje žiadne pesticídy, prevoz je bez zápachu, netoxický, čistý a hygienický. Neznečisťuje životné prostredie ani neprodukuje škodlivé látky pre ľudské bytosti, zvierata a rastliny. Hmyz a hlavně komáři dokážou člověku velmi znepříjemnit život.


Láká hmyz na UVA světlo, jakmile se hmyz přiblíží, okamžitě je zabit elektrickou mřížkou, na níž se spálí. Pohodlná a jednoduchá metoda, která využívá elektrický prou a tak se obejde bez. Optimální způsob, jak vyřešit problém s létajícím hmyzem (komáry, vosami, moly, ovády atd.), v obytných prostorách, restauracích, barech apod. Velmi vysoká kvalita materiálu i zpracování produktu!


EXPEDICE ze skladu IHNED. Možnost vrácení peněz v případě nespokojenosti s produktem. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky