úterý 27. března 2018

Balónek na čerpání nafty se zpětným ventilem

Balónek na čerpání nafty se zpětným ventilem

Ruční pumpa paliva a ostatních kapalin, gumový balónek se zpětným ventilem , kovové koncovky o průměru mm, celková délka cm. Balónek - na čerpání nafty se zpětným ventilem - inzerce, prodám Prodám nový pomocný balónek pro čerpání nafty pro diesel motory. Magg přečerpávací hadice 180cm samonasávacím ventilem č. Prodám pomocný balónek pro čerpání nafty pro diesel motory. Je vybaven zpětným ventilem pro zamezení padání nafty.


Inzerát Balónek pro čerpání nafty se zpětným ventilem v okrese Zlín, cena 399Kč, od BAZ1na Sbazar. Kvalitní provedení - odolné kovové koncovky. Rozměr: - celková délka 1mm - průměr. Je navíc vybaven zpětným ventilem pro zamezení padání nafty.


Poštovné při platbě předem. Ruční čerpadlo na palivo pro pohodlné plnění nádrže. Pouze pro palivo do žhavicích motorů, nelze použít na benzin! Gumový balónek se zpětným ventilem , kovové koncovky o průměru mm, celková délka cm.


Balónek na čerpání nafty se zpětným ventilem

Zubové čerpadlo s velkým průtokem vhodné pro všechny druhy paliv , vč. Re: Re: Re: Čerpadlo na palivo , 12V, GEKO. Naše kamenná PRODEJNA v Ostravě má OTEVŘENO dle otevírací doby. Ruční pumpa na olej a naftu, stříbrná MAR-POL pumpa je vhodná k čerpání nafty a olejů s nízkou viskozitou sací potrubí je posuvné - teleskopické závit upínacího šroubu je standardní se šroubením na víku od sudu: nebo mm min. Je vyrobeno z vysoce kvalitního kaučuku a hliníku, což zaručuje dlouhou bezporuchovou činnost.


V balení jsou zahrnuty dvě hadice o délce metr. V současné době se žádný zemědělec neobejde bez strojů, které jezdí a pracují na naftu. Jak ale naftu uskladnit a jak ji čerpat?


Stačí zakoupit produkty, které nabízíme v sekci uskladnění a čerpání nafty. Najdete u nás například elektročerpadlo na naftu a topný olej. Inzerát Přečerpávací balonek v okrese Kladno, cena 199Kč, od raft1na Sbazar. Popis: Prodám nový nepoužitý přečerpávací balonek na palivo ( nafta i benzin ) se zpětným ventilem.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si.


L - h - s rozsáhlým příslušenstvím. Není vhodné k čerpání benzínu. AOP jsou výtlačná čerpadla s lopatkovým oběžným kolem, která jsou určena k čerpání motorových i topných olejů a bionafty. Tato čerpadla jsou doplněna přetokovým ventilem typu by-pass.


V Popis zboží:Mini olejové čerpadlo poháněné 24V. Nepoužívejte čerpadlo k čerpání benzínu. Vlastnosti produktu: Napájení 24V výkon 155W délka kabelu 165cm průměr odtoku 23mm výška zdvihu 3m maximální výška čerpání.


Inzerát Additiva do nafty malé v okrese České Budějovice, cena 68Kč, od Automashopcb na Sbazar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky