úterý 20. března 2018

Ekopaliva

Jsme významným tradičním jihočeským výrobcem ekopaliv z biomasy. Jako jediní v České republice se zaměřujeme mj. VÝROBA, PREDAJ A DISTRIBÚCIA EKOPALÍV.


Ekopaliva

V současnosti v našich prodejnách ekopaliv nabízíme světlé i tmavé brikety a pelety od osvědčených a stabilních dodavatelů. Ekopaliva jsou budoucnost a budoucnost je zde. Mají řadu výho díky kterým předčí fosilní paliva. Mezi ně patří cena, výhřevnost, ekologičnost a neškodlivost. Jsou šetrná k životnímu prostředí a především k Vašemu vlastnímu zdraví.


Naše nejprodávanější ekopaliva. Pelety jsou vyráběny z čistých pilin smrkového dřeva. Použitý materiál zaručuje vysokou výhřevnost a nízký obsah popela. Plné válcové brikety z čisté prané kůry.


Ideální pro krby, krbová kamna, kachlová kamna či kotle na tuhá paliva. Noční kůrové brikety jsou dokonalým doplněním dřevěných brikety pro nejdelší žhnutí a dlouhodobé udržení teploty. Druhý program je vlastní výroba a následný prodej ekopaliv z biomasy vyráběných na technologii BIOMAC. Jsme tradiční společnost, která se zabývá prodejem ekopaliv více jak let.


Prodáváme palivové dřevo, dřevěné brikety a dřevěné pelety. ENplus A- kg sáčky. Nízký obsah popela okolo. Věřím, že to výjde i tento rok. Je to náš český, nevyčerpatelný zdroj, kterého narůstá více než se spotřebuje - na rozdíl od klasických fosilních paliv, jejichž zásoby se snižují a tím jejich cena roste.


Ekopaliva

Nabízíme dřevěné brikety a pelety za AKČNÍ CENY pro region Litomyšl, Vysoké Mýto, Choceň, Česká Třebová, Ústí nad Orlicí, Polička, Skuteč, Svitavy. Peleta je ekologické palivo slisované z dřevní biomasy bez dodatečných pojiv. Obvykle ve formě válečků o průměru 6mm a typické délce v rozmezí mezi 5mm až 30mm. Největší český distributor kvalitních dřevěných pelet, briket a baleného uhlí s unikátní certifikovanou dopravou až k Vašemu kotli.


Až do odvolání platí preventivní vládní nařízení o uzavření obchodů s výjimkou prodeje například potravin, drogistického, lékárenského či chovatelského zboží, tabákových výrobků nebo pohonných hmot. Delivery ensures by own vehicles. Zdeněk Kulda – ekopaliva Slovo ředitele Zdeňka Kuldy. V prodejním místě je možné zakoupit pelety a briket jak po celých paletách, tak po jednotlivých.


Materiál - najlepšia je čistá drevená pilina bez prímesí, bez kôry. Pelety vyrábané z iných materiálov ako z obilnín, slamy, orechových škrupín a iných materiálov sú síce v peci na pelety použiteľné, majú však nižšiu výhrevnosť a vysoký obsah popola. Nakupujte Dřevěné pelety v internetovém obchodě EKOPALIVA -VIT. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Dřevěné brikety a pelety Mariánské Lázně a Karlovy Vary.


Vážení přátelé ekologického topení, vítám Vás na stránkách Dřěvěné brikety a pelety společnosti ACTAPOL, spol. AKCE na smrk a doprava do 20km zdarma (při odběru 3x fix pack nebo 5prms). Jsou charakteristické světlou barvou měkkého dřeva, vysokou výhřevností, plným průřezem a větším slisováním, což z nich činí klasické brikety se střední dobou hoření.


Ekopaliva

EKOPALIVA BIOMAC se vyrábí z čisté BIOMASY, a to z pilin, hoblin nebo oprané kůry. Doplňkově dodáváme kamna a kotle na pelety. Centrometal Chorvátsko na slovenský trh. Specializovaná prodejna pletiv a plotů.


V oboru pracujeme více než let. V našem sortimentu najdete mnoho druhů pletiv, plotů a doplňkových výrobků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky