pondělí 26. března 2018

Čištění klimatizace ozonem liberec

Máte doma plíseň, zatuchlinu, bakterie, viry, trápí Vás astma, alergie Plísně mohou vést k závažnému onemocnění týkající se vašeho zdraví včetně možného selhání dýchání. Od té doby postupně rožšiřujeme naše služby, aby jsme Vám mohli nabídnout tu nejlepší péči. Dopřejte u nás svému vozu očistnou proceduru ve formě kompletního čištění interiéru, včetně dezinfekce klimatizace ,. Ozon je mnohonásobně účinnější při dezinfekci než chlor nebo jiné dezinfekční prostředky.


Když přijde do kontaktu s jakýmkoli mikroorganismem, jako jsou viry, bakterie apod. Ozónové čištění klimatizace je žhavá novinka v oboru dezinfekce vašeho vozidla. Vyčistí nejen klimatizaci, ale dezinfikuje celý interiér vozu a odstraňuje zápach (deodorizace). Ozón patří mezi nejsilnější dezinfekční a oxidační činidlo a jeho účinnost je známá z mnoha oborů.


Desinfekce klimatizace ozonem O- cena 39- Kč. Ambicí výhradního importéra je, aby. Příčinou zápachu v autě je vlhkost, která se sráží na výparníku klimatizace. Pro všechny zákazníky, nejen fanoušky značky SEAT, máme akční a časově limitovanou nabídku na dezinfenkci klimatizace a interieru ozonem , ke které od nás. Ozonové čištění klimatizace.


Ozone je moderní a šetrný postup, jak odstranit nežádoucí pachy, plísně a bakterie. Pro pohyb v prostorách se zbytkovým ozonem – než dojde k úplnému vyvětrání je pracovník vybaven respirátorem-filtrační polomaskou. Použití OZBAGU – čištění drobných věcí. Dezinfekce interiéru a klimatizace ozonem. Vážení zákazníci, v návaznosti na aktuální situaci vám nabízíme nejúčinnější a ekologickou metodu zaručené likvidace virů a bakterií ozonem.


Tato metoda se používá k odstranění pachů, plísní a choroboplodných zárodků, dopravní podniky ji používají k desinfekci tramvají, autobusů a jiných dopravních prostředků. Při průměrné ceně v českých servisech, 4Kč za minut čištění ozónem, se Vám investice do přístroje vrátí již u 20tého zákazníka! Větší vozy vyžadují delší dobu dezinfikace - minut , kde je současná průměrná cena 6Kč za vůz.


Trávíte za volantem vašeho vozu hodně času? Pak je důležité vědět jak správně používat a čistit klimatizaci automobilu. Udělejte něco pro své zdraví. Profesionální čištění zubů. Klimatizace s plasma filtrem.


Respirátory třídy FFP2. Dezon - ekologické mobilní čištění ozonem – recenze i všechny výhodné nabídky se slevou na jednom místě. Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. CO dělat když selže nátěr proti plísni, čistička vzduchu nebo pohlcovač zápachu?


Opravdu vás zbavíme zápachu, virů a bakterií včetně plísní, je potřeba využít naší službu čištění ozonem , při které budeme aplikovat ozon přímo u vás a tam kde například vznikl problém zatuchlého zápachu. Postup dezinfekce prostoru: Přijedeme k Vám a během minut nainstalujeme generátor ozonu, zapneme a odjedeme. Po aplikaci může být jemný odér ozónu cítit ještě asi hodin. Naše vybavení jsme doplnili o nový, výrazně výkonnější ozon maker pro dezinfekce klimatizací.


Jedná se o velmi výkonný čistič interiérů vozidel a klimatizací, který je vyroben na průmyslové bázi a má přibližně osminásobně vyšší výkon než běžné dezinfikátory, které nabízejí výrobci pro automobilový průmysl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky