pátek 30. března 2018

Elektrické žaluzie

Elektrické žaluzie

V oblasti regulácie slnečného svetla a žiarenia jednoznačne vedú pred predokennými roletami vonkajšie žalúzie. Lamely nastavíte do ľubovoľnej pozície, ktorá zastaví ostré slnečné lúče, v miestnosti však zostane potrebný dostatok svetla. Elektrické žaluzie do bytu.


V první řadě je snazší a pohodlnější ovládat žaluzie v bytě elektricky stiskem tlačítka než namáhavé ruční stahování nebo vytahování. Kromě zvýšeného pohodlí pro bydlení hrají roli také další aspekty, jako je energetická účinnost a bezpečnost. Solární žaluzie Isotra Energy je souhrou designu, praktičnosti, užitku a energetické úspory.


Minimální námaha – maximální účinek. Jedním z nejúčinnějších prvků exteriérové stínicí techniky jsou venkovní žaluzie. Jsou vhodné zejména pro moderní stavby, kde dotvářejí jejich celkový vzhled. Solárne žalúzie - bezdrôtové elektrické žalúzie na ovládanie Revolučnú novinku na poli tieniacej elektronickej techniky predstavuje solárna žalúzia Isotra Energy, ktorá na svoj pohon využíva slnečnú energiu. Isotra Energy jsou novinkou v naší nabídce – nabízíme motoricky a bezdrátově ovládané žaluzie na dálkové ovládání bez potřeby přívodu kabelu!


Isotra Energy využívají šetrný způsob napájení, kdy sluneční energii převádí pomocí solárních článků na elektrickou energii. Výhodou každé venkovní předokenní elektrické rolety nebo žaluzie je její jednoduché ovládání. Když chcete stavět nový rodinný dům, tak již při vytváření projektu se vás každý projektant zeptá, jaké stínící rolety bude chtít zakomponovat do svého nového projektu. Nabízíme žaluzie a rolety do střešních oken Velux, horizontální žaluzie do plastových oken, vertikální žaluzie , dřevěné žaluzie , látkové rolety, rolety do střešních oken, rolety den a noc, bambusové rolety, sítě proti hmyzu, shrnovací dveře a náhradní díly k našim doplňkům.


Vonkajšie žalúzie predstavujú dnes veľmi obľúbený, moderný a efektívny spôsob tienenia. Stavbe dodajú špecifický dizajnový rys, ktorý dotvára a často aj vylepšuje jej charakter. Všechny vnitřní žaluzie disponují náklonem lamel, který umožňuje větší variabilitu při směřování toku světla do místnosti. Vybírat lze z široké škály barev a materiálů od jednobarevných klasických variant až po dřevěné žaluzie. Vnitřní žaluzie jsou elegantním doplňkem v domácnosti.


Elektrické žaluzie

Nie je to žiadny problém, je potrebné počkať, kým sa tepelná poistka ochladí a žalúzie je možné. Náhradní díly na žaluzie. Naše firma se zabývá prodejem náhradních dílů na žaluzie , rolety a sítě proti hmyzu. Provádíme servis venkovních rolet a venkovních žaluzií.


Ceník venkovních žaluzií závisí vždy na několika parametrech – např. Ceny jsou pouze příklady a nezohledňují další slevy například množstevní slevy nebo sezonní slevy a pod. Dodáváme a montujeme elektrické venkovní i vnitřní žaluzie na motor. Všechny modely umíme napojit na chytré ovládání Somfy.


Pohodlné ovládání se zárukou let. Chcete mať maximálnu kontrolu nad slnečnými lúčmi a zároveň elegantne dotvoriť vzhľad vašej fasády? Vonkajšie hliníkové žalúzie sú najúčinnejsím prostriedkom pri regulácii slnečných lúčov vstupujúcich do miesnosti.


Somfy , který dokáže zajistit nezávislé řízení i většího počtu elektrických vertikálních. Více sledujte ve videu. Stabilitu venkovní žaluzie ve větru zajišťují hliníkové vodicí lišty a zároveň představují podpůrný prvek pro zabezpečení domu proti vloupání.


Elektrické žaluzie

Variabilita montáže, elegance a dokonalé zastínění tvoří z této venkovní horizontální žaluzie unikátní stínicí prvek pro všechny typy objektů. Lídrom na trhu s motormi pre tieniacu techniku je Somfy. Táto spoločnosť okrem iného na svej www uverejňuje aj svojich osvedčených partnerov, teda firmy, ktoré sa každoročne zúčastňujú na školeniach a môžu vďaka tomu poskytovať záruku na dodané produkty (motory a ovládacie prvky) až rokov. Horizontální žaluzie STANDARD.


Zde si nakonfigurujete všechny parametry pro své nové horizontální žaluzie. Venkovní žaluzie elegantně dotvoří vzhled každého domu, bytu i administrativní budovy. Poradíme vám s jejich výběrem, změříme potřebné rozměry, žaluzie vám vyrobíme na míru a odborně namontujeme. Sestavte si žaluzii, roletu, plissé, markýzu či sítě dle svých požadavků. V e-shopu přesná cena už po zadání rozměrů.


Elektrické žaluzie

K dispozici jsou Vám jednoduché návody na vyměření a montáž.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky