úterý 27. března 2018

Čistý líh cena

Čistý líh cena

Podívejte se na rady k vaření a pečení a přidejte do diskuze své zkušenosti. Všechny informace o produktu Ředidlo a rozpouštědlo Severochema Líh technický 1l, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Severochema Líh technický 1l. Cena je včetně spotřební daně a včetně DPH. Maximální počet na nákup je 6ks. Pokud potřebujete více, tak nám zavolejte a domluvíme přepravu.


Dotaz na prodejceHlídat cenu. Aktuální cena produktu je 409. Jemný čistý osmdesátiprocentní líh , k tomuto produktu není třeba více dodávat. Na koncentraci obj.


Je potřebný na přípravu macerátů z léčivých bylin,. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. L 9 Rafinovaný, velejemný, kvasný, potravinářský líh 1l. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Čistý líh cena

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Konzumní lih l od 2Kč - Heureka. Progold Líh technický do lihových vařičů, pro technické účely l. Technický líh se používá na technické účely - k čištění, odmašťování, do lihových vařičů, k ředění lihových nátěrových hmot, k odstraňování skvrn z textilu.


Není určen ke konzumaci, přípravě nápojů a. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Dozvěděla jsem se od sousedky, že bych ho měla rozpustit v lékařském lihu a pak se dá použít jako tinktura?


Nevíte jestli mi lékařský líh normálně prodají v lékárně? Abych tam chlapa nehnala zbytečně a pak mi nevynadal. Vy jste trapný zalezte si s těma svýma trapnýma kecama a vzorcema do nejakyho kurniku a tam se pomoci nich domlouvejte a nehazejte tu havet v podobě pismen a čisel mezi NORMALNI lidi, a autora článku nechte na pokoji, chudák, akorát chtěl lidem sdělit zajímavost, co všechno se dá v bezcelních zónách koupit a ještě pro popis zážitků z téhle tekutiny to do sebe nalil. Jemný, čistý , prvotřídně upravený konzumní líh , rafinovaný, vhodný pro všestranné použití (potravinářství, domácnost, domácí likéry, bylinné extrakty). Technický líh - Líh technický obecně denaturovaný EUR - výroba a prodej technického lihu - pro technické a laboratorní použití.


Zakoupila jsem si tento produkt, protože jsem potřebovala sehnat líh a nikde jsem na něj nenarazila, takže aspoň takto to pro mně bylo východiskem z nouze. Nakonec se mi požadovaný líh přece jen podařilo sehnat, a zakoupený uložím pro Strýčka Příhodu - snad se mi bude jednou hodit. Ale jinak rychlé doručení a. Používejte dle návodu na obalu nebo k použití příslušného spotřebiče.


Čistý líh cena

Vzhledem k bydlení na venkově není možnost v krátkém intervalu se dostat do města a zde byla potřeba technický líh smíchati s vodou proti zamrznutí tepel. Jinak také velmi kvalitní, chemicky čistý líh seženete v chemických závodech, třeba v Ústí nad Labem. Potřeboval bych radu, zkušenost kde sehnat cca litrů potravinářského lihu, kolika čistota , a jaká je cena za litr. Nevím zda se dá sehnat více jak ředěný vodou, který prodávají v obchodech za 0. Kde se da koupit a silnejsi jemny nebo jakykoli lih , ktery se da pouzit na tinkturu apod. V lihovarech se da koupit jen ve velkem mnozstvi a ja potrebuji neco kolem 1-litru.


Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky