pátek 23. března 2018

Dezinfekce klimatizace auto kelly

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Auto v Kelly - ako svojpomocne čistiť klimatizáciu auta?


Dezinfekce a čištění klimatizace aneb klimatizace může být nebezpečná! Trávíte za volantem vašeho vozu hodně času? Pak je důležité vědět jak správně používat a čistit klimatizaci automobilu. Udělejte něco pro své zdraví.


Pro letošní letní sezonu klimatizací pro vás firma Auto Kelly připravila kompresory klimatizace na nejprodávanější modely a značky za akční. Bez klimatizace to v tomhle počasí jde opravdu těžko. Proto pro vás máme v akční nabídce antibakteriální čistič klimatizace , který dezinfikuje větrací systémy a. Dále provádíme opravy vozidel i jiných evropských a asijských značek včetně klempířských a lakýrnických. Všechny informace o produktu WURTH ČISTIČ A DESINFEKCE KLIMATIZACE 300ml, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze WURTH ČISTIČ A DESINFEKCE KLIMATIZACE 300ml.


Začíná se vám stávat, že po zapnutí klimatizace v autě dovnitř zavane nepříjemný zápach? Nebo klimatizaci používáte už řadu let bez údržby? Pak je nejvyšší čas na antibakteriální čistič klimatizace SONAX GL s objemem 1ml.


Provádíme veškeré opravy spjaté s klimatizací Vašeho vozu a garantujeme správné plnění díky databázi. Plnění plynem R134a provádíme plničkou zn. BOSCH a na plyn typu R134a používáme plničku zn. Samozřejmostí jsou i opravy vedení, výměny kompresorů, chladičů a hlavně dezinfekce systémů. Cena za pylový filtr 320.


Naše vybavení jsme doplnili o nový, výrazně výkonnější ozon maker pro dezinfekce klimatizací. Jedná se o velmi výkonný čistič interiérů vozidel a klimatizací, který je vyroben na průmyslové bázi a má přibližně osminásobně vyšší výkon než běžné dezinfikátory, které nabízejí výrobci pro automobilový průmysl. Příprava klimatizace na sezónu. Ovšem potřebuji ji vyčistit - když klimatizaci vypnu, je cítit.


Takový kyselý, nepříjemný odér. Doporučíte způsob čištění, čistící. OLeje, fILTrY, DeZINfeKCe , UV ⊲ DeTeKCe, TěSNěNÍ ⊲ KOMPreSOrY A jINé ND ⊲ PřÍSLUšeNSTVÍ ⊲ SerVIS PLNIČeK Osvěžte se akční nabídkou klimatizací! Ideální pěnový prostředek pro čištění klimatizace v automobilech, ale i běžných větracích a ventilačních systémů koupelen a saun. Vhodný pro digestoře v domácnostech a restauračních zařízeních.


Detailní informace k výrobku, postupy, hodnoty atd. Sídlíme v objektu Auto Kelly , což je nespornou výhodou v rychlém dodání náhradních dílů pro všechny typy vozidel. Díky tomu jsme schopni běžné opravy řešit na počkání, bez předchozího objednání. Provozovna je umístěna u nákupního centra Haná.


Zatím co my budeme provádět opravu na vašem vozidle, Vy můžete. Ve většině případů si bez ní už auto nikdo nekoupí. A logicky pak výhodně ani neprodá. Klimatizace se za poslední roky stala naprostým standardem nových – a samozřejmě následně i ojetých vozů. Kolik si za vůz s klimatizací připlatíte?


Tak jsem se zastavil v pro informace jak provéct dezinfekci klimošky , zakoupil jsem sprej na dezinfekci u auto Kelly a dezinfekci provedl sám. Nejdříve jsem aplikoval pěnu do výdechů topení a potom do prostoru výparníku. Musel jsem vyndat odkládací výklopnou schránku. Je problém že aplikační hadička nejde prostrčit přes.


Spolu s dezinfekcí je doporučena výměna kabinového filtru, skrz který proudí vzduch zvenčí do vozu. Nejúčinnější dezinfekční metodou je v současné době ozon. Po doplnění klimatizace provede servis ještě zkoušku funkce a kontrolu provozních tlaků. V případě, že je vše v pořádku, může auto zase přibližně rok pokračovat na silnici. Právě rok je interval, ve kterém by se měl servis chladícího systému klimatizace provádět.


I při zjednodušení (přece jenom se živíme psaním o autech, a ne jejich opravami) bylo zajímavé podívat se, jak. Provádíme dezinfekci interiéru a celého systému klimatizace ozonem, který spolehlivě usmrtí všechny viry i bakterie a zbaví Váš vůz nežádoucího zápachu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky