čtvrtek 22. března 2018

Sklo pod krbová kamna

Vítejte v našem Internetovém obchodě se skly pod kamna a před krby. Námi dodávaná skla pod kamna a před krby jsou vhodná dle síly pro zatížení do 2kg. Po technické konzultaci může být zaručená nosnost i vyšší. Všechna námi dodávaná skla pod krbová kamna a před krby mají po obvodu nášlapnou sníženou hranu.


Pro přípa že si ze škály nabízených skel pod kamna nevyberete, Vám zhotovíme sklo pod. Využívá se pod kamna , krbová kamna nebo před krby. Sklo je tepelně zpracováno „kalením“ a díky tomu je odolnější vůči poškrábání či rozbití. Na výběr je z mnoha různých. Podkladová skla pod kamna - 123sklo.


Vaše krbová kamna a vložky - skvělé ceny. Profesionálové v žáruvzdorných sklech, vložkách a kamnářském příslušenství. Sklo pod krbová kamna nabízíme v různých rozměrech za výhodné ceny. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kalená skla pod kamna , skla před krby, ocelové plechy pod kamna.


Sklo pod krbová kamna

Buďte první, kdo se dozví o našich novinkách a získá exkluzivní nabídky. Návod na položení skla pod kamna a před krby. Usazení – položení skla pod krbová kamna nebo před krb. Zároveň je takto upravené sklo. Sklo pod kamna a před krby slouží jako nehořlavá podložka pod a před topidla.


Jak na položení skla pod kamna a před krby Nejprve odstraňte z předpokládané plochy uložení skla veškeré nečistoty. Bezpečnostní sklo pod kamna položte přímo na podlahu, nepřesunujte. Poté položte na sklo kamna tak, aby se jejich kovové nožičky skla přímo nedotýkaly.


Sklo pod krbová kamna

Pro tento účel doporučujeme použít speciální. Materiál : bezpečnostní sklo tvrzené, o. Zakalením dosahuje sklo zvýšené pevnosti a také bezpečnosti. Díky sklu pod kamny významně snížíte riziko požáru od rozžhavených uhlíků nebo jisker. Sklo působí nerušivým dojmem a perfektně zapadne do každého interiéru. Pod kamna Tala stačí sklo mm.


Skla s tloušťkou mm jsou určená pod kamna do 2kg, kamna Tala mají 1kg. V případě zájmu si můžete vybrat ze standardní nabídky skel na našich webových stránkách nebo Vám můžu nabídnout variantu – sklo na zakázku. Jak položit sklo pod kamna , před krb?


Sklo pod krbová kamna

Tvrzené sklo pod kamna o tloušťce mm představuje snadné, rychlé a elegantní řešení, jak uvést instalaci krbových kamen do souladu s bezpečnostními předpisy a přitom ochránit podlahu. Sklo je odolné proti vysokým teplotám a čiré, takže se hodí do jakéhokoli interiéru. Chrání podlahu před popelem a přímým. Kanadská krbová kamna a krbové vložky.


Vám již řadu let nabízí kvalitní krbová kamna a krbové vložky od kanadských společností Regency, Pacific Energy a Napoleon. Nabízíme pouze ověřené výrobce, kteří dosahují světových kvalit a mohou nabídnout designová a přitom plně funkční kamna a. Velmi oblíbenou variantou jsou podkladová skla, která jsou vhodná do moderních designů. Sklo žáruvzdorné a slída - 123sklo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky