čtvrtek 15. března 2018

Stěnová mřížka smu

Požární stěnový uzávěr 2x 3PSUM 90. Stěnová mřížka SMU 600x2– vč. SMU 1stěnová mřížka uzavřená, rozteč listů 12.


PT 4M 445xhnědá, ks, 2. Protihluková sténová mřížka napr. Mřížky pro ukončení vzduchotechnických rozvodů v interieru i exterieru s napojením přímo na kruhové potrubí. Ventilační mřížky jsou určené k instalaci do stěny, stropu, dveří apod. Náš e-shop funguje bez omezení.


Zásilky odesíláme pomocí všech dopravců a stále trvá také možnost osobního vyzvednutí e-shopové objednávky v naší výdejně ve Vysočanech. Dotazníkový formulář neslouží k objednávkám zboží. Provedení Rám i lamely jsou vyrobeny z hliníkových eloxovaných profilů, možná povrchová úprava komaxitem. ELEKTRODESIGN ventilátory spol. Příslušenství Regulace, upevňovací.


Použitelná v exteriéru i interiéru. Distribuční prvky - podlahové mřížky pro rozvod vzduchu. Veškerý obsah těchto webových stránek, včetně fotografií, textů, filmů, ikon, grafiky a ostatních prvků je chráněn zákonem o autorství. Vyústka nastavitelná VNM.


Pokud jde o řešení, jedna velikost na všechno nestačí. Chápeme to, a jak odpověď jsme vyvinuli nejširší sortiment výrobků na trhu, abychom vždy dosáhli optimální rovnováhu bez kompromisů na funkčnost, pohodlí nebo estetiku. Rozměr stavebního otvoru: 610x2mm včetně upevňovacího rámu.


Poslední kus ze zakázky. Možnost přiobjednat další, dodání deset prac. LGL 150x6- bílá nastavitelný doběhový spínač DTtěsnící a spojovací materiál kotevní materiál mimostaveništní doprava zednické výpomoci Celkem Kč. Větrací mřížky různé velikosti, tvaru i materiálu. Od větracích mřížek do dvěří, přes mřížky do stropu až po kombinované hlavice.


Vše skladem a za bezkonkurenčí cenu. Plastová ventilační mřížka s pevnými skloněnými žaluziemi NHN 500x4- otvor 503x3mm. Mřížka je vyrobena z kvalitního plastu s příměsí ABS, který je více odolný vůči vnějším vlivům (nežloutne na slunci) a výkyvům.


Lamelové požární klapky FDML jsou vzduchotechnické elementy sloužící jako uzávěry potrubních rozvodů v potrubí a lze použít jako požární stěnové uzávěry v požárně dělících konstrukcích. Výprodejový ceník pro Slovenskou republiku platný od 29. Nabídka je platná pouze do VYPRODÁNÍ ZÁSOB. Pro zjištění aktuálního množství na skladě kontaktujte nejbližší pobočku.


Naše nabídka je jednou z nejširších na trhu a velké množství produktů máme na skladě v Hlubočince. Changes may be made as a result. Kruhová plastová mřížka se síťkou.


Jednořadá stěnová větrací vyústka A-10 G-100. Dvouřadá stěnová větrací vyústka A-11 G-110. Mechanické příslušenství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky