středa 21. března 2018

Plechové roury

Nabízíme kouřovody o průměru od 1do 2mm, roury , žaluzie, kolena, komínové stříšky a přechodky kouřovodu a redukce komínu za příznivé ceny. Jsou vyrobené z kvalitní oceli za dodržení nejpřísnějších podmínek. Aktuálne otváracie hodiny v kontaktoch. E-SHOP V PLNEJ PREVÁDZKE. Objednajte si tovar a doručíme ho až k vám domov.


Alebo si vyzdvihnite tovar v našich predajniach Bratislava Vajnoria, Trenčín, Nitra, Prievidza, Žilina, Martin, Ružomberok, Košice, Popra Prešov. Roury ke kamnům Největší specializovaná prodejna v ČR. Provozní informace V současné době budou naše maloobchodní prodejny Ploskovice a Merboltice sloužit pouze jako výdejní místa pro e-shop, jehož provoz není nijak omezen a telefonní objednávky. Kouřová roura z černého plechu 0. V naší nabídce naleznete jak trubky švové tak i bezešvé.


Podle technologie výroby je nutné volit i jejich nasazení. Například bezešvé trubky můžete použít bez obav pro vedení vody, páry, vzduchu či plynu. Nedílnou součástí kamen a jejich instalace jsou jistě kouřovody, včetně kolen a různých redukcí. Většinu nejprodávanějších typů máme skladem a připraveno k expedici s objednanými kamny.


Svodová roura odvádí vodu z okapového žlabu a díky bezešvé kontrukci má vyšší pevnost než falcované plechové roury. Materiál je koextrudovaný PVC s vrchní vrstvou z polymetakrylátu, který zaručuje barevnou stálost a dlouhou životnost. Covid-- Doručování do vyšších pater, uzavřených prostor a do míst s vyšším počtem lidí není možné.


U nás najdete ocelové trubky v prakticky jakémkoliv provedení si jen budete přát. Hrají důležitou roli při odvodu spalin od spotřebiče paliv. Při odvodu by nemělo docházet k velkým ztrátám tlaku a tepla a proto by měly mít kouřovody co nejméně změn směru.


Plechové roury

Okapy a jejich rozdělení. V nabídce můžete narazit na klasické měděné okapy, dále na pozinkované, plastové, titanzinkové, hliníkové okapy, barvené pozinkované žlaby a svody. Příslušenství pro krby a kamna koupit o objednat u OBI.


Sklad 1Trn objímky plastové svodové roury Ceny od: 10Kč Slevy až: Trn objímky plastové svodové roury určen pro dokonalé uchycení systému klempířských prvků PVC - okapových svodů GMT. Objímka pro okapové svody o průměru 8 1a 1mm. Je vyrobena z ocelového plechu o tloušťce mm. Průměr roury je 1mm, délka m. Roura je kompatibilní s kouřovým kolenem, růžicí, zděří a víčkem z ocelového plechu o stejné tloušťce a stejném průměru. Nové trubky s atestem Nové trubky bez atestu Použité trubky.


Plechové roury

Plechové zahradní domky na nářadí patří mezi nejoblíbenější, a to z důvodu relativně snadného postavení a odolnosti vůči povětrnostním podmínkám. Vedle plechových domků na nářadí v našem sortimentu naleznete taky domky na nářadí z plastu nebo dřeva. Plechové pozinkované roury pro rozvod teplého vzduchu koupím. Nejraději obdélníkové či čtvercové cca 10x10cm až 15x15cm-maximálně,ale vezmu případně i kulaté-Spiro s max. Vítám K tomu i různé tvarovky-kolena,odbočky,případně klapky.


Délka cca 15m,nebo i více-cena rozhodne. Zajišťujeme prodej ocelových trubek všech velikostí. Hledáte-li bezpečný a spolehlivý prodej hutního materiálu, jste na správném místě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky