středa 21. března 2018

Solární panely na dům

Solární panely na plochých střechách. Ploché střechy jsou doménou hlavně administrativních budov a panelových nebo bytových domů. Na ploché střeše mohou být panely umístěny vodorovně, díky čemuž nevzniká riziko, že se v případě horších povětrnostních podmínek nebude namáhat střešní konstrukce i samotné panely. Někomu se solární panely líbí a nemá problém si je dát na střechu svého domu.


Solární panely na dům

Naopak jinému mohou připadat nevzhledné a na dům by si něco takového nikdy nepořídil. Na každou střechu se solární panely nehodí. Například na historické nebo památkově chráněné budovy jednoduše. Zájem o fotovoltaiku rychle narůstá spolu s klesající pořizovací cenou solárních modulů a výhodností výkupní ceny elektřiny.


Kolik fotovoltaika stojí, kolik solárních panelů je třeba, které panely z rozsáhlé nabídky vybrat a kdy. Zájem o tento způsob získávání elektrické energie rychle narůstá spolu s klesající pořizovací cenou solárních modulů a výhodností výkupní ceny elektřiny. Hliníková pergola má velmi odolnou konstrukci a lze na ni umístit tenkovrstvé solární panely. Získáte vlastní zdroj energie.


Solární panely na dům

Ačkoliv výrobci uvádí, že jsou solární panely bezúdržbové, je potřeba je čas od času vyčistit. Komplexní služba na klíč. Sluneční energie převedení díky fotovoltaickým panelům na elektřinu, budoucnost už dnes a podobně.


Ale jak vlastně solární panely fungují? A opravdu budeme jednou topit světlem místo uhlím? Dotace na fotovoltaiku jsou také určené výhradně pro elektrárny, které jsou prostřednictvím domu připojeny k distribuční síti. Jakmile je u budovy v katastru uvedeno, že se jedná o stavbu pro rodinnou rekreaci, tak bohužel nárok na dotaci není.


Nic na tom nezmění ani fakt, že máte na vaší chatě vedené trvalé bydliště. Na všetky komponenty poskytujeme záruku minimálne roky. Na solárne panely je záruka až rokov na pokles výkonu.


U nás máte zaručený bezplatný záručný servis a ak sme Vám systém montovali my, garantujeme Vám prednostný pozáručný servis za zvýhodnenú cenu. Je třeba také zmínit, že pokud je systém složitější, např. Mějme také na paměti, že solární panely instalujeme na svoje domy především proto, aby nám snížily útratu za energie. Pokud to nelze řešit jinak, můžete panely umístit i na východní nebo západní část střechy domu ( roční výroby elektřiny). Dejte si na střechu solární panely.


Solární panely na dům

Díky dotačnímu programu Nová zelená úsporám (NZÚ) můžete získat až nákladů na fotovoltaiku zpátky. Navíc vám všechno okolo dotace zařídíme a vlastní solární elektrárnu od nás budete mít na klíč. Na nic nečekejte a připravte se na sezónu včas. Kromě odvlhčování a ohřevu poslouží tyto panely ke snižování přítomnosti plísní, COči radonu.


Akci iniciovalo neziskové sdružení CAFT – Cech aplikovaných fotovoltaických technologií a test zkoumal čtyři teplovzdušné solární panely od různých výrobců, běžně dostupné na tuzemském trhu. Využili jsme dlouholetých zkušeností a rozšířili tým o další specializované pracovníky. V naší výrobě tedy nachystáme jak modulový nebo mobilní dům , klasický dům ze sendvičových panelů nebo na přání zákazníka připravíme sendvičové panely dle jeho projektu.


Všechna pole formuláře jsou povinná. Budeme Vás kontaktovat co nejdřívě to bude možné na zadaném e-mailu či telefonu. Pro podmínky střední Evropy se většinou počítá s tím, že solární systém pokryje asi 50– roční spotřeby teplé užitkové vody.


V letních měsících jsou solární systémy schopné pokrýt téměř 1 energetické potřeby, zatímco v zimě podíl solární energie klesá na. Zelená domácnostiam II v r.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky