středa 7. března 2018

Elektrokotel protherm 12kw

Používáme cookies a sledovací technologie třetích stran k zapamatování vašich preferencí, k měření a analýze používání našich webových stránek, i ke zlepšení vašich zkušeností s našimi webovými stránkami. Pořiďte si do svého bytu nebo rodinnému domu moderní vytápění. Závěsný elektrokotel Protherm Ray nabízí takřka bezhlučný a bezobslužný provoz, každý uživatel potom ocení snadné a přehledné ovládání. Lze jej instalovat na stávající nebo nový topný systém a již z výroby je vybaven všemi provozními i. Pre maximálnu úsporu nákladov a optimálnu prevádzku, konzultujte výber vhodného vykurovania s vaším montážnym a servisným technikom (sieť partnerov Protherm ). Je naším přáním, aby Vám elektrokotel Ray spolehlivě sloužil. Při jeho instalaci a obsluze je nutné dodržovat určité zásady.


Proto Vás žádáme, abyste se s návodem k obsluze pečlivě seznámili a při obsluze se jimi řídili. Jednoduše ovladatelný s vestavěnou ekvitermní regulací. Závěsné elektrokotle RAY nabízí moderní vytápění bytů a rodinných domů. PROTHERM elektrokotel RAY KE 12kW.


Provoz kotle je velmi jednoduchý a tichý. V současné situaci, kdy je většina z nás ve svých domovech, je důležité držet pospolu. Výkon elektrokotle je třeba vybrat s ohledem na tepelné ztráty objektu. Co se týká značek, prodávají se elektrokotle od různých výrobců, jako je Protherm , Bosch nebo Mora.


Závěsný elektrický kotel Protherm Raja a Dakon Daline elektrokotel na vytápění, topení do domácností nebo bytů. Internetový velkoobchod NAVIO. Dobry deň, mam doma namontovaný kotol protherm raja 12kW spolu s termostatom Protherm Exacontrol - pripojený ku kotlu káblom. Tento termostat je umiestnený v presvetlenej casti domu, kde je vzdy teplota najvyssia vdaka južnej orientácii okien. Na kúrenie aj ohrev vody chcem však použiť ako hlavný zdroj teplovodnú krbovú vložku, ktorou by som cez 8l akumulačnú nádrž (ATTACK AS) vykuroval (podlahovku) aj ohrieval zohrieval TÚV.


V chladných obdobích, kdy primární zdroj nevytopí objekt na tepelnou pohodu, zapojí se také elektrokotel. Nespornou výhodou elektrokotle jsou velmi nízké pořizovací náklady - odpadá zde nutnost nákladné přípojky plynu či komína. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Odborné poradenství a servis.


Elektrokotel Protherm RAY 12kW. Možnost dopravy zdarma. Vše pro topení a čerpadla. Centrala electrica Protherm RAY 9K este destinata, prin proiectare, sistemelor de incalzire cu apa cu circulatie fortată a apei. Aceasta incalzeste apa din unitatea centrala sau singulara a sistemului de incalzire, apa care este apoi distribuita caloriferelor individuale sau pentru incalzirea de sub podea prin intermediul unei pompe.


Značka Viadrus nemohla ve velkém testu chybět. Jedná se o kvalitní litinový zplyňovací model s ručním přikládáním. Použití: vytápění rodinných domů, bytů, kanceláří a provozů.


Kotle jsou již z výroby kompletně vybaveny všemi provozními a bezpečnostními prvky včetně základní regulace. Extrémně rychle ohřeje vodu v topném systému. Při naši instalaci naměřeno z 24°C topné vody na 60°C za cca 15min. Protherm Ray 12KE - závěsný systémový elektrokotel pro vytápění s možností propojení s externím zásobníkem teplé vody (trojcestný ventil pro připojení zásobníku je součástí propojovacích sad) výkon 2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky