úterý 26. prosince 2017

Stropní ventilátor se světlem westinghouse

Stropní ventilátor se světlem westinghouse

Stropní ventilátory té nejvyšší kvality a estetického provedení. Proto Vám nabízíme ventilátory s integrovaným světlem. Vhodně tak doplní jakýkoliv prostor a styl. Chladné odstíny titanu doplňují lopatky v barvě světlého javoru. Unikátní konstrukce a lahůdkový design.


Jednoduchý a čistý design. Barva ventilátoru je satinový chrom a barva lopatek je wenge. Ventilátor je ovládán pomocí infračerveného dálkového ovladače, který je součástí balení. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Osvětlený stropní ventilátor Capitol se čtyřmi lopatkami v barvě černé a stříbrné Ventilátor Capitol se čtyřmi lopatkami má moderní design: Kryt a motor jsou z… Bevedo.


Váš nábytkový vyhledávač Kategorie. Nakupujte stropní ventilátory se světlem na Moje-Elektro. Jsme specialisté na ventilátory, svítidla a LED žárovky.


Stropní ventilátor se světlem westinghouse

Doporučujeme stropní ventilátor s osvětlením v umístit do středu místnosti či nad oblast, kde potřebujete, aby stropní ventilátor chladil či oteploval vzduch. Prosíme, případně o zvolení přepravce DPD nebo České pošty, který zboží doručí na Vaší adresu. Toto balení obsahuje montážní tyčku, která se může, ale nemusí na ventilátor namontovat. U tohoto dual mount systemu lze tedy vynecháním spojovací tyčky snížit celkovou výšku jak ventilátoru, tak i osvětlení od stropu - vhodné zvláště v prostorech s nízkými stropy. Nahraďte lustr v místnosti a ušetřete až za energie se stropním ventilátorem se světlem Westinghouse Havanna!


Plné barvy a zpracování ventilátoru vystihuje esenci dnešního moderního bydlení. Kvalitní konstrukce je samozřejmostí. Abyste se nemuseli někde složitě a namáhavě natahovat, stropní ventilátor se světlem lze zapínat, vypínat a regulovat jeho otáčky dálkovým ovladačem. Ventilátor se světlem není jen praktickým zařízením, ale také váš interiér ozdobí.


Stropní ventilátor se světlem westinghouse

Můžete vybírat například mezi modelem s dřevěnými lopatkami nebo s plastovými. Luxusní, moderní stropní ventilátory se světlem i bez světla. Náš e-shop nabízí kvalitní značkové stropní ventilátory Westinghouse. K dispozici je i dostatek příslušenství jako prodlužovací tyče, regulátory otáček.


Původní cena skoro 6tis. Ovládání Vám usnadní nastavení Vašeho stropního ventilátoru podle Vašich představ. V létě váš příjemně ochladí.


Ovládání na zeď umožňuje přepínat rychlost otáček ve čtyřech různých nastavení a také ovládání osvětlení. Ventilátor Westinghouse Industrial je stropní ventilátor , který je vybaven zpětným chodem pro letní a zimní provoz. Přepínač pro točení směry se nachází na těle ventilátoru (na dálkovém ovládání není). Westinghouse v létě chladí vysokou cirkulací vzduchu při malé rychlosti, v zimě přivádí pod stropem. Je ovládán pomocí infračerveného dálkového ovládání, které je součástí balení.


Není to však jen díky jedinečnému designu, ale také díky použití vysoce kvalitních materiálů při zpracování, které lze vidět hned na první pohled. Domácí ventilátory) Hodnocení produktu: (recenzí). Moderní stropní ventilátor s osvětlením a dálkovým ovládáním V příslušenství k ventilátoru je dálkové ovládání, se kterým můžete zapnout a vypnout ventilátor , regulovat otáčky.


Stropní ventilátor se světlem westinghouse

Upřesnit výběr Skladem Cena s dopravou Filtrovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky