středa 20. prosince 2017

Be dry podpazni vlozky

Porovnání cen podpazni vlozky , srovnání cen podpazni vlozky na portálu HLEDEJCENY. Typ pleti:emsp;pleť citlivápleť mastná a. Navlékněte vložku na rameno tak, aby větší část vložky směřovala směrem k trupu. Lepí se zevnitř na oblečení a vydrží přilepené. TIS DUO PELLET (8-20) kW. Principy ochrany soukromí na Krasa.


Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Buďte první, kdo ohodnotí “BeDry podpažní vložky Unisex dlouhý rukáv ks” Zrušit odpověď na komentář Pro přidávání recenzí se musíte nejdříve přihlásit. Sucho, pohodlí, sebevědomí. Jednoduché, pohodlné a diskrétní pratelné podpažní vložky pro opakované použití.


Připevňují se na podprsenku. Jsou k dostání v bílé a béžové barvě. Jednorázové vložky do podpaží proti pocení.


Jsou určené pro ženy a muže, jsou hypoalergenní a nepoškozují oděv. Naopak ho chrání proti agresivnímu potu. Plánujete nákup produktu: BeDry pratelné podpažní vložky ks Bílá a chcete si před nákupem zjistit zkušenosti ostatních zákazníků, kteří koupili produkt BeDry pratelné podpažní vložky ks Bílá před vámi? Informujeme spotřebitele, kterým prodáváme výrobky nebo poskytujeme služby, že mají podle zákona č. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vložky podpažní Dryness za akční ceny #128176;. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Absorbují pot a jsou vhodné pro všechny druhy oděvů. Jsou vyrobeny ze super tenkého, nedráždivého, absorbčního a pohodlného materiálu a jsou vhodné pro nalepení na většinu druhů látek. Nalezeno: 1produkt ů. Ria Ria Dámské hygienické vložky bez křidélek Air Active Normal Duopack ks pro ženy. V katalogu nemáme podrobnější informace o podpazni vlozky.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Podpažní vložky 1-Dry poskytují spolehlivou ochranu! Upozorňujeme, že aj keď expedujeme zásielky včas, môžu sa na ceste k vám zdržať. Tu nájdete radu, ako postupovať.


Nově přehlednější a rychlejší. Tyto samolepící vložky proti pocení oceníš hlavně při cestování hromadnou dopravou, v kanceláři nebo v přetopených prostorech a tehdy, pokud máš problémy s pocením. Aplikují se pomocí dvou samolepek.


Pod oblečením jsou zcela neviditelné. Díky nim budete vypadat stále skvěle a vaše oblečení ochráníte před skvrnami. Sada jednorázových vložek do podpaží vhodná pro ženy i muže. Mají vysokou absorpční schopnost, navozují tak pocit sucha a čistoty.


Jedná se o velikost L, která má širší křidélka o cm. Máme k dispozici také menší verzi M. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky