pátek 22. prosince 2017

Dakon ur24 návod

Máte doma jeden z našich kotlů na pevná paliva nebo elektrokotlů Dakon ? Přečtěte si návod k instalaci a údržbě. Ovládání je jednoduché. Tato stránka používá cookies z důvodu správné funkčnosti stránek, dále pro usnadnění vaší práce a statistické účely.


Pokud souhlasíte s tímto použitím cookies, klikněte prosím na Ano, souhlasím. BEA -BK, BEA -BT - návod k instalaci, obsluze a údržbě. CARGOMAX - návod k instalaci, obsluze a údržbě. Je v něm nainstalován kotel DAKON URS - 24.


TRUBKA SEKUNDÁRNÍ DAKON URS STARÝ MODEL. U,UR,URS-1,(litinová - půl trubka). Popis: Nabízím náhradní díly na kotle.


Tento návod obsahuje důležité informace o bezpečné a odborné montáži, uvedení do provozu a údržbě kotle. Návod je určen odborným pracovníkům disponujícím na základě odborného školení a praktických zkušeností znalostmi problematiky topných systémů. Stáhněte si prospekty, ceníky, obslužné návody nebo projekční podklady ve formátu PDF ke všem produktům z naší nabídky.


Pokud hledáte obslužný návod na starší typ spotřebiče, který již není v aktuální nabídce, najdete jej v archivu. Ocelový kotel DOR F se speciální konstrukcí pro spalování hnědého uhlí vyniká jednoduchou manipulací při přikládání a vysokou bezpečností díky bezazbestové izolaci. Návod k montáži, obsluze a údržbě Teplovodní kotel na tuhá paliva DOR DOR 12. Mámě rodinný dům, bydlíme v údolí, komín jsme nastavili o 2m, má nyní 12m.


Topíme ořechem, a polosuchým dřvím. Komín má čtvercový průřez, krásně průchozí, namontoval jsem větrák na přívod vzduchu přes garáž, nic nepomáhá. Dakon - vyrábíme tradiční české kotle na tuhá paliva a elektrokotle.


Spolehlivý zdroj tepla pro váš domov. Zaručujeme bezpečný provoz a dlouhou životnost. Topim kotlem letos po treti a pri prekroceni 60st jakoby knuci. Bojim se ho vytopit na vyssi teplotu. Pri teto teplote na radiatoru neudrzim ruku.


Původní kotel Dakon DOR nám odešel téměř po letech. Spokojenost celkem dobrá,proto padla volba znovu na Dakon. Po rozbalení nového kotle jsem byl nemile překvapen. Totálně ošizen o materiál,kvalita nevalná,pár věcí jsem si musel doladit abych mohl kotel vůbec používat. Již teď nepředpokládám,že nám kotel vydrží dlouho.


Nyní se věnuje pouze výrobě kotlů na tuhá paliva. Vysoká účinnost a dlouhá životnost řadí firmu Dakon mezi přední výrobce kotlů. Obsluha kotle uživatelem a kapitolu č. Prosíme Vás o dodržování dále uvedených informací, čímž bude zajišt ěn dlouholetý bezporuchový provoz kotle k Vaší i naší spokojenost i. Značka Dakon patří mezi přední výrobce kotlů na tuhá paliva, které se na Krnovsku vyrábí již více než let. Množství popele pod horákem odpovídá celé topné sezoně. Velká výhoda peletek ve srovnání s uhlím.


V části „ Návod k obsluze“ najdete popis základních funkcí kotle i jak bezpečně zacházet s kotlem. Návod k instalaci“ je určena jen pro odborné pracovníky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky