pátek 22. prosince 2017

Marimex solární sprcha uno 35

Marimex solární sprcha uno 35

Zahradní sprcha UNO s nebývalým objemem l pro venkovní použití. Zajistí ohřev vody přiváděné ze zahradní hadice a tím perfektní pocit pohodlí při sprchování teplou nebo vlažnou vodou. Ohřev vody zajišťuje sluneční záření a tělo sprchy, které funguje jako solární kolektor.


Pro sprchování musí být zahradní. Není-li napojena, nelze. Tělo sprchy zároveň slouží jako solární kolektor. UNO je solární sprcha o objemu až litrů pro venkovní použití, která zcela jistě najde uplatnění na chatách či na jakékoliv zahradě u rodinného domu. K provozu budete potřebovat přívod vody, na který musí být sprcha neustále připojena.


V neposlední řadě také bude potřeba slunečné počasí. Přestaňte snít o sprše se studenou vodou a pořiďte si zahradní sprchu. Vytoužené osvěžení budete mít kdykoliv k dispozici. Velký výběr za skvělé ceny najdete na FAVI.


Marimex solární sprcha uno 35

Skvělé jsou mobilní solární sprchy s ohřevem vody. V nabídce zahradní sprchy Gardena i další. Pokud se nechcete vzdát teplé sprchy po koupání v bazénu, nebo potřebujete zdroj teplé vody na vaší zahrádce, solární sprcha je skvělou volbou.


Solární sprcha Hawaj Fantasy Rain 35l. Nejnáročnějším zákazníkům si doporučujeme trošku připlatit a pořídit si solární sprchu MARIMEX UNO l. Tahle strojovna nabízí velký objem litrů, který vás nebude v ničem limitovat. Díky skvělým vlastnostem ji využijete jak doma u bazénu, tak na chalupě na dosah přírody.


Pamatujte ale na to, že solární. Tento alternativní ohřev s sebou nepřináší žádné finanční náklady. Samonosná konstrukce sprchy slouží zároveň jako sběrný zásobník vody a. V naší nabídce najdete hned několik. Pojme až litrů vody.


Sprcha musí být připojena na vodovodní řád. Marimex solární sprcha UNO, l Po koupání v bazénu umyjte svou pokožku od chemikálií z bazénové vody, před koupáním ze sebe naopak smyjte trávu, písek a další nečistoty. Pořiďte si na svou zahradu solární sprchu od společnosti Marimex , která je určená pro venkovní použití a zajistí vám jak studenou, tak i teplou. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Záhradná sprcha UNO s nezvyčajným objemom l pre vonkajšie použitie. Zaistí ohrev vody privádzanej zo záhradnej hadice a tým perfektný pocit pohodlia pri sprchovaní teplou alebo vlažnou vodou.


Telo sprchy zároveň slúži ako solárny kolektor. Venkovní sprcha Marimex UNO zaujme svou nízkou váhou kilogramů. Na místě se také jednoduše ukotví, a to díky desce, která má rozteč 1x 1milimetrů.


Její součástí jsou otvory, každý o velikosti milimetrů, který je určený pro kotvicí šrouby. Přepravuje pouze Česká pošta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky