pondělí 18. prosince 2017

Prodám kotel h418

Dále je možnost pěkného H4z blízkého okruhu. Ve výtečném stavu, žádná zprohýbaná a vyhořelá plechovka. Připojení na vodu i připojení komínu je u OPOPŮ H41414stejné, H4má připojení jiné, pro novou instalac.


Při rychlém jednání sleva. H 4najdete a porovnáte na Srovnanicen.

Turbo kotel Baxi eco 3. Inzerát byl odebran z oblíbených. PRODÁM TEPLOVODNÍ KOTEL NA TUHÁ PALIVA ETKA LS31. VÝMĚNA Z DŮVODU NEVYHOVUJÍCÍHO. Na této stránce najdete produkty a příslušenství ke kamnům, kotlům to je různé rozměry roštů, rošty do kotle dakon, rošty do kotle etka, také tu najdete pláty.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie. Pro kotel na tuhá paliva OPOP H418. Základem výroby společnosti OPOP Valašské Meziříčí, je výroba ocelových kotlů na tuhá paliva. H4odvoz zajistím celá ČR.


Pouze Osobní Pdběr v Kytlici u Nového Boru. Nemám možnost kotel zaslat jakoukoliv dopravou. Porovnání cen kotel h 4parametry, srovnání cen kotel h 4parametry na portálu Hledejceny. Kotel h4- bazar - Bazoš.


Nemáte někdo skušenost s tímto novým typem? Děkuji za každý nápad a návo podle manualu od opopu to prostě nehoří. Doklady, záruka ještě měs. Důvod prodoje: přechod na plynové topení.


Starý cca 8let, používan pouze jednu sezonu. Jmenovitý výkon 18kw,palivo hnědé uhlí ořech 1.

Nutný odvoz, kotel je v praze východ. Rychlá, snadná a levná náhrada za stávající kotel ! U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat. Zkuste to také, služba je zdarma. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování.


Palivo: tvrdé dřevo Výko. Oboje bez problémů jak na provoz tak údržbu o čemž svědčí i jejich umístění. Podobné inzeráty naleznete v kategorii. Moderní a elegantní vzhled kotle na uhlí.


Ostatní - Prodam kotel bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky