pátek 8. prosince 2017

Radiátory purmo zkušenosti

Deskové radiátory Purmo jsou vkusné a atraktivní. Jednotlivé typy lehce zapadnou do celkového vzhledu pokojů, v nichž jsou nainstalovány. Kromě obvyklých radiátorů s profilovanou čelní deskou mohou zvlášť nároční zákazníci zvolit radiátor s hladkou přední deskou Purmo Plan.


Určená pro montáž na kompaktní radiátory s termostatickou vložkou typu HEIMEIER. Z mnohaletých zkušeností víme, že udržení výše uvedených teplot v jednotlivých. ZÁRUKA na radiátory PURMO je let ! Buďte první a přidejte svou zkušenost. Nemám s tím vůbec zkušenosti zda samotížka bude fungovat. Chci se zeptat máte někdo zkušenosti s finskými radiátory PURMO ? Vypadají jako české RADIKy, mají stejné výkony, ale na ty PURMa je o rok delší záruka a mám na ně větší slevu.


Rozdíl sice není nijak závratná suma, ale rok záruky navíc se hodí, ne? Dnes se jedná již o zastaralý typ radiátoru. Vyskytoval se především v minulém století.


Jedná se především o žebrové radiátory , které byly z litiny. Tyto radiátory obsahují 3x více vody než radiátory deskové, v praxi to znamená, že se pomalu nahřívají, ale také pomalu ochlazují. Už v diskusi zmiňované radiátory Purmo jsou rovněž v podobné cenové kategorii a taky jsem s nima nikdy neměl problémy. Nejspíš s nimy máte stejně dobré zkušenosti jako já s Vogel Nooty.


S potěšením Vás informujeme, že díky práci našich inženýrů z mezinárodní vědecko-vývojové skupiny Rettig ICC se nám podařilo zvýšit tepelné výkony radiátorů PURMO zdokonalením vnitřní konstrukce našich výrobků a výrobní technologie. Panelové radiátory Purmo sú estetické a hodia sa ideálne do vzhľadu miestnosti, v ktorej sú nainštalované. Okrem radiátorov s predným profilovaným panelom, klienti s vyššími požiadavkami si môžu vybrať radiátor s hladkým predným panelom Purmo Plan.


Uvažuji o výměně radiátorů a narazil jsem jak na výrobky české společnosti Korado, tak i na výrobky slovenské společnosti Korad. Chtěl bych se zeptat, zda může některý ze čtenářů připojit své zkušenosti s těmi slovenskými, příp. Boční kryty, profilované ve tvaru oblouku, lámou syrovost plochých povrchů a rovných linií.


Jejich výkon je závislý na materiálu, povrchu a tvaru. V naší nabídce najdete kvalitní radiátory deskové, koupelnové a žebrové různých provedení a barev, včetně ručních a termostatických hlavic, ventilů a šroubení. Purmo som si vybral pretoze som potreboval spodne lave aj prave napojenie bez komplikacii. Projektant mi navrhol radiátory Purmo , neviem o nich nič. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Viem ze ceny su priblizne rovnake, korad-u. Steel (KORAD) ale aj Purmo a samozrejme Kermi. Bočné kryty sú vyprofilované do oblúku, lámu surovosť hladkých povrchov a jednoduchých linií. Kvalitní radiátory od výrobce Purmo za příznivé ceny!


Přesvědčte se sami a prozkoumejte naší pestrou nabídku. Hodnotenie produktu: 1 1 (Perfektný) recenzia. Jsem topenar instalater. Radiátory značky Purmo.


Vymenu radiatoru delam snad kazdy tyden.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky