pátek 15. prosince 2017

Pelety na ryby

Pelety na ryby

Jaké mají pelety na ryby výhody? Ať už tedy sháníte pstruží pelety nebo pelety na sumce, z naší nabídky si určitě vyberete. U průměrů nad mm dokáží pelety vnadit nepřetržitě víc jak hodin!


Pelety na ryby

Toho se dá využít při nočním rybolovu, nebo u dalekých závozů, kdy nemusíte stále navážet návnadu! Nebo při přerušení rybolovu, kdy se na stejné místo vrátíte až za několik hodin a ryby máte stále na vašem lovném místě! Na čo slúžia kŕmne pelety na ryby ? Kŕmne pelety na ryby slúžia najmä na kŕmenie na určenom mieste, kde sa vďaka ich spoľahlivým vnadiacimi vlastnostiam rýchlo zhromaždia potenciálne úlovky. Kŕmne pelety vynikajú veľmi rýchlym rozpadom vo vode, z toho dôvodu ich popularita medzi rybárskymi profesionálmi stále rastie.


Dírka je určená pro navlékání pelety na šňůrku pod háčkem. Pelety na chytání ryb poznáme tak, že mají v sobě vyvrtanou dírku. Naopak vnadící pelety tuto dírku nemají. Vyberte si z naší bohaté nabídky krmných a lovných pelet.


Pelety na ryby

Připravili jsme pro Vás nejen pelety známé jako halibut, ale i pelety vyrobené s jedinečnych směsi jak rybích, tak krevních mouček. Nezapoměli jsme ani, na lovné pelety , které maji prodlouženou dobu rozpadu a obsahují daleko více esenci. Mikro pelety na zakŕmenie lovného miesta, dajú sa použiť samostatne alebo sa môžu pridať do krmiva. Ideálne pre lov na feeder do method krmítok.


Pelety ryby nezasýtia ale podporujú ich žravosť. Sú lisované za studena, obsahujú semená, oleje a tuky. Na této stránce najdete levné pelety na ryby , respektive všechny pelety na ryby seřazené od nejlevnějšího až po nejdražší. Lépe tak vyniknou produkty, které jsou nyní cenově nejdostupnější.


Pelety na ryby

BIG pelety sa okamžite po vhodení do vody začínajú rozpadať a tvoriť pachovú stopu. Na tečúcej vode sa doba rozpadu skracuje) Pelety sú založené na báze rybích múčok a sú magnetom na veľké ryby. Black Halibut pelety s dírkou, obalené v několika vrstvách práškového dipu s příchutí směsi ovoce - mango a meruňka. Strojek na pelety - snadná výroba pelet na ryby.


S tímto strojkem snadno vyrobíte dostatečné množství pelet různého průměru pro vlastní potřebu k rybolovu. Pelety pro ryby jsou s dírkami k nastražení na háčky, nebo bez. Díky svému pozvolnému rozpouštění se pelety rovněž hodí pro rozkrmení ryb. Peleta je ideální nástraha na sumce, velkého kapra, pstruha i amury. Pokud nemá peleta dírku, máte možnost ji buď vyvrtat, nebo připevnit n. Pelety jsou vyrobené tou nejmodernější technologií z těch nejkvalitnějších složek a ingrediencí jako naše boilie.


Většinou jsou na masové bázi, ať už rybí nebo jaterní, což je důvod že ty největší velikosti si našly uplatnění i při lovu sumců. Pelety vnadící i určené přímo k nastražení na háček. Naprostou klasikou jsou halibut pelety.


Najpopulárnejšie pelety na lov rýb v rybacej aróme. Pelty sú vhodné ako náhrada partiklu, doplnok feeder krmiva, ale aj na priame kŕmenie. Malé priemery sú vhodné aj ako krmivo pre jazierkové ryby , vhodné sú aj ako háčiková nástrahy s použitím gumičky.


Na našej webovej stránke používame súbory cookies.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky