pátek 29. prosince 2017

Haas sohn pinus ii rohový

Fireplace-Kit PINUS - II , insert Wood Stove PINUS 218. Modely: PINUS II rohový , krbová vložka PINUS AL, smaltovaná dvířka, rohové provedení. Obstavba PINUS II rohový. Romantic self-install fireplace set Pinus II.


Tuto krbovou stavebnici si můžete libovně natřít jakoukoliv. Naše krbová stavebnice Pinus II má hloubku jen cca cm. Uvnitř najdete vložku Pinus AL se smaltovanými dvířky odolnými vůči poškrábání a extra velkým prosklením (583x3mm). Prirodzené teplo, praskajúci, útulný oheň v krbe a príjemné teplo v miestnosti. Užite si luxus vlastného krbu.


This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Užijte si luxus vlastního krbu. Jednoduchá stavba, zvládne každý bez jakýchkoliv odborných znalostí.


Potřebný materiál je součástí dodávky. Není potřeba speciální nářadí, použije se pouze standardní nářadí jako např. Možnost individuálního nátěru, tepelně.


Součástí dodání je obestavba a krbová vložka. Ke zprovoznění stačí dokoupit příslušné kouřovody. Krbové stavebnice sú určené pre všetkých, ktorí si radi doprajú pohodu pri rodinnom krbe. Obloženie krbovej stavebnice je z odľahčeného betónu a tvoria ju jednotlivé diely. Models: PINUS II rohový , krbová vložka PINUS AL, smaltovaná dvířka, rohové proveden í. Rohová krbová stavebnice Pinus II v sobě ukrývá krbovou vložkou Pinus AL se smaltovanými dvířky a velkou prosklenou plochou.


External combustion air supply. Rohové provedení umožní využít i poslední centimetry obývacího pokoje. Dřevo můžete uskladnit v prostorném postranním boxu, zkrátka dokonalá pohoda. Všechno je na svém místě a vy si můžete.


Před topeniště doporučujeme umístit nehořlavou podložku k zabránění vzniku požáru při vypadnutí hořících oharků. Lze použít skleněné profily, vyberete zde. Můžeme nabídnout i bohaté příslušenství, poradenství a náhradní. Pokud máte zájem o krbové sestavy neváhejte navštívit náš e-shop a vyberte si z naši nabídky. Kompaktná krbová zostava Pinus II (rovný, rohový ) Krbová zostava „ Pinus “, je skutočným majstrom v úspore miesta a výborne sa hodí do menších obytných priestorov.


Krbová zostava okúzli moderným priamočiarym dizajnom, smaltovanými dvierkami, možnosťou individuálnej farebnej úpravy podľa vkusu zákazníka a použitím inovatívnej technológie vykurovania. Súčasťou dodávky je krbová. Pinus II je moderní a designová krbová stavebnice s kompaktními rozměry. Vývod kouřovodu, vrchní, zadní, Ø 150.


Minimální tah komína, Pa. Pinus AL s možností přívodu externího vzduchu. Krby - Pinus II rohový : Krby. Krb Pinus II k sestavení svépomocí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky