středa 13. prosince 2017

Barva na beton vodou ředitelná

Vyberte si z naší nabídky již od 54- Kč. Balakryl Beton je vodou ředitelná akrylátová krycí barva na betonové povrchy v interiéru a svislé betonové plochy v exteriéru. Je paropropustná, omyvatelná, má atest pro ochranu betonu.


COa vysokou přídržností k podkladu, odolná proti povětrnostním podmínkám. Barva je vhodná pro dekorativní ochranu betonových fasádních povrchů, fasád z vláknocementových a.

Sháníte kvalitní barvu na beton za dobrou cenu. Na našem e-shopu nabízíme vodou ředitelné a syntetické barvy na betonovou podlahu v garáži, sklepě, v dílně nebo barvu na betonový bazén. Pokud nevíte jakou barvu na beton vybrat klikněte zde. Betonex rychlesnoucí barva na beton je vodou ředitelná barva na betonové podklady pro venkovní i vnitřní použití. Aplikační vrstva: Vrchní krycí nátěr.


DENAS Garáž Dvousložková epoxidová barva na betonové podlahy. Rychlý náhled- (1Kč) od 1Kč.

Barva na beton je přípravek pro venkovní i vnitřní užití. Jednou z mnoha výhod je rychlé zaschnutí barvy, dlouhá životnost a vysoká odolnost proti povětrnostním podmínkám. Vodou ředitelná barva na beton a jiné savé materiály s mírnou mechanickou zátěží. Nátěr je pružný s velmi dobrou přilnavostí k podkladu.


Odolává vodě a je paropropustný. Má Atest na styk s potravinami. Austis Eternal mat akrylátový bílý 0. Produkt s výborným poměrem kvality a ceny.


Receptura je vhodná i na nátěry hraček a podkladů, které přicházejí do přímého kontaktu se suchými potravinami. DENAS BETON je vodou ředitelná vrchní krycí barva na bázi akrylátové disperze obsahující stálobarevné pigmenty, jemná plniva, biocidní prostředky, koalescenty a další přísady upravující její vlastnosti. Jako ředidlo obsahuje vodu, neobsahuje žádná aromatická rozpouštědla ani lakový benzín. Barvy na kov) Hodnocení produktu: 1 ().


Nátěr na podlahy na bázi čistého akrylátu,. Neváhejte a nechte si udělat vaši novou podlahu systémem Sadurit Z který vám nabízíme. Elastická akrylátová barva na beton.


Akrylátová barva na betonové a asfaltové plochy, mat.

UNIVERZÁLNÍ VODOU ŘEDITELNÁ AKRYLÁTOVÁ MATNÁ BARVA NA DŘEVO I KOV - pro vnitřní a venkovní nátěry dřeva, dřevovláknitých a dřevotřískových desek, betonu, papíru a kovových podkladů opatřených základním antikorozním nátěrem. Je vhodná k nátěrům ústředního topení. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tyto barvy slouží k nátěrům betonových povrchů.


Vrchní vodou ředitelná akrylátová barva na dřevo a kov vhodná pro vnitřní i venkovní nátěry dřeva, dřevovláknitých a dřevotřískových desek nebo. Betonové povrchy jsou velmi náročné na správný výběr vhodného nátěrového systému k jejich natření. Barvy dělíme na syntetické, vodou ředitelné, dvousložkové epoxidové a polyuretanové.


Základním rozdělením je, zda se jedná o interiér nebo exteriér.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky