středa 27. prosince 2017

Jímka s přepadem

Jímka s přepadem , kterou nabízíme, se vyznačuje mnoha funkčními vlastnostmi. Vy si v podstatě pořizujete produkt, na který si bez problémů dokážete napojit samotný přepad. Jímku je možné opatřit přepadem ( jímka s přepadem ) a dešťové vody.


Jímka s přepadem

A nemůžou přece tisíce lidí nutit k vyvážení jímek cisternami, které je drahé. Plastová samonosná jímka na dešťové a splaškové vody. Nádrže na dešťovou vodu jsou opatřeny bezpečnostním přepadem. Bezodtoková jímka , která slouží k dočasnému uskladnění odpadní vody a. Jakmile dosáhne hladina první komory přepadu , začne se tato odpadní voda a. Je to bezodtoková jímka , což znamená, že musí být vodotěsná – nesmí z. Důvod je ten, že v septiku se usazuje to husté a přepadem dokanalizace by měla odtěkat především špinavá voda. Samozřejmě septik byste měli vyvážet, a to jednou nebo dvakrat rocne.


Odpadní jímka (žumpa) je nádrž určená k akumulaci odpadních vod z domácností. Po naplnění užitného objemu jímky(žumpy) je pro její vyčerpání a odvoz nutné objednat fekální vůz. Z důvodu dlouhého čekání na druhý úvěr a vzhledem k jednorázově nižším pořizovacím nákladům (potřebná plastová nádoba se dala pořídit do dvaceti tisíc korun) zvažoval poněkud pragmatičtěji založený spolustavitel pořízení septiku s přepadem do dešťové kanalizace – nedovolené řešení, které pod označením „ jímka na vyvážení“ bohužel.


Levné plastové jímky, septiky, čističky odpadních vo vodoměrné šachty, čerpací jímky, filtry pro dočištní vody. Váš specialista na jímky, žumpy, nádrže, čističky odpadních vo vodoměrné šachty a odvodňovací systémy. Naši odborníci Vám rádi zodpoví na vaše otázky a pomohou s výběrem produktů. Jímka proti spodní vodě - dvouplášťová 5mJímka mdvouplášťová je druhou nejmenší nádrží z této produktové řady. Je určena do míst s výskytem silné jílovité půdy, spodní vody.


Přítokové potrubí musí být osazeno. Plastové jímky (plastové nádrže) rádi vystrojíme podle vašich představ na septiky, žumpy, akumulační jímky a zásobníky s výtlakem, jímky na pitnou vodu, neklademe meze na jejich vystrojení či tvary, rozměry. Rádi s vámi vaši představu zkonzultujeme, navrhneme.


Jímka s přepadem

Dlouho nám trvalo vybrání dodavatele, protože o žádném jsme neslyšeli dobré hodnocení. Na internetu jsme nakonec našli Mirosep, který s námi perfektně komunikoval a poradil nám s velikostí. S dovozem jsme žádné problémy narozdíl od Nitro.


Jímka o objemu 10m která je odolná vůči spodní vodě. Jímka je v meziplášti opatřena armaturou. Osazení vtokem a přepadem dle domluvy. Vyhnívací septik ( jímka s přepadem tříkomorová) byla určena k obetonování.


Průměr vpustě a výpustě dle požadavku zákazníka o rozměru DN1(110). Septik tříkomorový byl zdarma dopraven na místo realizace. Nabídka e-shopu Martin Mravec - MRAVEC PLAST je zaměřena na problematiku spojenou s řešením odpadních a dešťových vod a dodávkou kvalitních a cenově dostupných plastových jímek - žump, tříkomorových septiků, zemních pískových filtrů, retenčních nádrží a vodoměrných šachet.


Po usazení jímky na betonovou desku se připojí kanalizační potrubí. Po připojení kanalizačního potrubí se začne s postupným napouštěním jímky a obsypávání pláště jímky vhodnou zeminou. Samonosná jímka (samonosná žumpa) je určena do travnaté plochy, kde na jímku nepůsobí velké zatížení.


Jímka s přepadem

Nedoporučujeme usazovat samonosnou jímku (samonosnou žumpu) do míst, kde se vyskytují spodní vody nebo jíl. Do těchto míst je nutné použít dvouplášťovou jímku proti spodní vodě nebo jímku k. Septik NAUTILUS je průtočná tříkomorová jímka s instalovaným systémem separačních přepážek určená k akumulaci a částečnému předčištění odpadních vod z domácností. Za poslední komorou má septik výpusť, z níž odtéká předčištěná.


Nadzemní nádrže slouží k hromadnému zadržování dešťové vody ze střech rodinného domu a jsou navrženy jako retenční, s odtokem (bezpečnostním přepadem ), průchodkou na hadici, průchodkou na kabel od čerpadla. Dále je možné retenční jímku dovybavit o protiskluzová stupadla a další volitelné příslušenství. Výška revizního otvoru je možné navýšit, standardní výška je 20cm.


Výhody dvouplášťové jímky. I když je nádrž AS-REWA určena hlavně pro nakládání s dešťovou vodou, sofistikovaný systém může být s výhodou využit také na vyčištěnou šedou vodu a jiné aplikace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky