středa 6. prosince 2017

Čistič klimatizace würth 300ml

Digi-Key Has The Parts You Need Available For Immediate Shipment. Your Franchised Distributor of High Quality Electronic Components. Speciální čistič pro čištění a dezinfekci klimatizačních systémů vozidel.


Pokud si nevíte rady s nepříjemným zápachem z klimatizace nebo chcete předcházet usazování nečistot, sáhněte po spreji WÜRTH. Pro čištění a odmašťování během oprav. Cena 5- Kč s DPH za 1ks Rychlé odpařování a vynikající čisticí výkon Rychle a účinně odstraňuje saze, ma. Dezinfikuje, čistí a chrání.


Vybírejte si Čističe klimatizací podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. MAXGEAR Čistič klimatizace , 300ml od 1Kč - Heureka. Cena bez DPH 35Kč (DPH 7Kč) Měrná jed.


V katalogu nemáme podrobnější informace o WURTH Sprej na klimatizace. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Ideální pěnový prostředek pro čištění klimatizace v automobilech, ale i běžných větracích a ventilačních systémů koupelen a saun. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dokonale odstraní mastnotu a nečistoty z plastových povrchů v interiéru automobilů. Vyčištěný povrch zanechá čistý a odmaštěný.


SHERON Čistič klimatizace. Aukce 2Kč s dopravou 3Kč. Kup teď Kč s dopravou 1Kč. WURTH ČISTIČ A DESINFEKCE KLIMATIZACE 300ml. Prodám čistič klimatizace wurth 300ml.


At Würth Czechia we focus on assembly and fastening materials, supplying customers in the trades and the construction sector. The product range comprises over 100products: From screws, screw accessories and anchors to tools, chemical-technical products and personal protection equipment. Pěnový čistič klimatizace je optimální prostředek na čištění a desinfekci klimatizačních systémů všech motorových vozidel.


Kvalitní klimatizace pátek 29. Domácí destilační přístroj na vodu Destilační přístroj Nautilus vyrábí absolutně čistou vodu pomocí nejúčinnější úpravy vody , kterou je parní destilace. Vyčistí vaši vodu spolehlivě. Ochrana podvozku WURTH černá. ISTIČ BRZD PLUS WÜRTH (500ML) ČISTIČ BRZD PLUS Čistí brzdové systémy u osobních, nákladních automobilů a agregátů.


K čištění a odmašťování při údržbě a uvádění do provozu. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. ISTIČ TURBODMYCHADLA (200ML) Čistí a odblokovává znečištěná turbodmychadla, a to s demontáží nebo bez ní. Rozpouští usazeniny (gumy, laky, dehet, karbon) a saze. Neškodí systémům pro doatečné ošetření výfukovách plynů.


Climatic centrem, odborným střediskem pro opravy klimatizací vozidel všech značek. Kromě údržby, plnění a čištění p.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky