pátek 15. prosince 2017

Cena energetického štítku

Cena energetického štítku

Zajímá vás cena energetického štítku budovy? Pak hledáte ceník PENB. Cena PENB se liší v závislosti na typu budovy, ke které se vztahuje. Rozhoduje také účel vyhotovení a dostupnost projektové dokumentace. Chcete zjistit, na kolik vyjde právě vás?


Cena energetického štítku

Získejte kalkulaci dle ceníku PENB obratem online. Kdo musí mít energetický štítek. Cena energetického štítku k prodeji domu či bytu. Zabýváme se výpočty PENB a energetickou náročností budov.


Nejedná se o objednávku. Poskytnuté údaje slouží ke stanovení individuální (nejnižší možné) cenové nabídky. Podklady, které nejsou zpracovány v el.


Záleží jen na Vás, jakou variantu si vyberete, neboť pro nás není problém pracovat s jakýmikoli podklady. Jsme nejlevnější, neplatíte DPH ani dopravu! Metodika srovnání cen energetických štítků. Otevřít stránku Objednávka energetického průkazu.


Průkaz za zvýhodněnou cenu – tato zvýhodněná cena platí pro stavby rodinných domů ze systému. Energetický štítek na budovu si budou muset nejpozději od 1. Z hlediska kupujícího bytu, jsou pro vás informace z energetického štítku. Cena zpracování průkazu energetické náročnosti budovy - energetického štítku je smluvní.


Cena je závislá na typu a velikosti objektu a také na dostupnosti podkladů, které jsou k dispozici. Průkaz energetické náročnosti budovy (PENB) můžeme vyprac ovat do pěti pracovních dnů a to bez jakéhokoliv navýšení naší celkové ceny. Průkaz je předáván ve dvou kopiích standardně do pracovních dní od předání všech podkladů. Při zpracování průkazu expresně do tří dnů bude základní cena zvýšena o. Vyhotovení energetického štítku pro Vás vypracuje v okresech Chrudim, Pardubice, Svitavy a Ústí nad Orlicí.


Po domluvě i mimo pardubický kraj. Po úvodní telefonické konzultaci vede vše směrem ke zdárnému zpracování energetického štítku (PENB). S námi se o nic nemusíte starat a naslepo cokoliv předem platit! PENB po vyhotovení obvykle zasíláme doporučeně poštou.


Cena energetického štítku

Tím získáváte možnost po obdržení obálky PENB projít, překontrolovat. O vypracování alternativy energetického štítku budov požádejte online jednoho z osvědčených energetických expertů. Máte dotaz ohledně energetického průkazu PENB? Pokud není k dispozici žádný podkla ze kterého by byli rozměry domu a výplní otvorů patrné, můžeme si přijet sami objekt na místo zaměřit a pořídit fotodokumentaci. Tato cena platí jednotně pro rodinné i bytové domy.


Odpovědnost za zajištění energetického štítku nese prodávající. V případě dodání projektové dokumentace vám průkaz připravíme již do dnů. Průkaz lze zpracovat i bez jakýchkoliv podkladů, nezbytné náležitosti zjistíme měřením přímo na místě. MPO nicméně nestanovuje cenu za zpracování energetického štítku u jednotlivých typů nemovitostí, cena je dána trhem. Obecně však platí, že pokud má energetický specialista k dispozici stavební dokumentaci, bude zpracování štítku levnější než v případě, kdy bude muset specialista nemovitost navštívit a provést.


Cena energetického štítku

U budov institut energetického štítku zanikl s novelou zákona o hospodaření energií, která vstoupila v platnost 1. Nové budovy (a budovy stávající v různých případech) označuje tzv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky