čtvrtek 7. prosince 2017

Mini eko domky

Malý domeček s dostatkem úložného prostoru a plný promyšlených detailů. Mini Domečky vymýšlíme od základního návrhu, až po re. Výsledkem jsou naše mini-eko domky , které nabízí nespočet výhod.


Spaní je na zvýšené plošině nad šatnou a koupelnou. Jdete ke spaní přes úložné schodiště. V Mini jsou dřevěná okna s trojsklem, masivní dřevěná podlaha, plně vybavená kuchyně a koupelna.

Domek dodáme včetně stolu, dvou židlý a. Všetky práva vyhradené. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich HRD Architekti, s. Akékoľvek použitie častí alebo celku, najmä rozmnožovanie a šírenie textov, fotografií či grafov akýmkoľvek mechanickým alebo elektronickým spôsobom aj v inom než slovenskom jazyku bez písomného povolenia HRD Architekti, s. S tradiční českou chatičkou si ho tak nespletete. Většina majitelů si takovéto mini domky k trvalému bydlení pořizuje pro maximální snížení nákladů na pořízení a provoz bydlení, a v případě mini domů na kolech, ještě pro svobodu a nezávislost na místě. Proto se většinou staví svépomocí z dostupných. DOMY je nová generácia dostupných stavieb poskytujúca na minimálnej ploche maximálny komfort.


Mobilní domky jsou velmi rozšířené ve Velké Británii a Nizozemí, především k účelu rekreace a sezónního bydlení.

Do České Republiky se začaly mobilheimy dovážet před lety a od té doby se trh neustále vyvíjí. V současnosti se stává pro českého zákazníka výhodnější pořízení nového mobilního domu. Stavební firma EKO -DOMY Czech s. Dále staví pasivní domy dřevostavby. Všechny stavby dodáváme i na klíč.


Spolupráce s Rudolf architects. K moderním technologiím patří i moderní design a proto jako jedni z mála nabízíme v rámci typových dřevostaveb nejen klasický standardní vzhle ale také svěží moderní design. Naše mini - eko domy jsou plnohodnotnou alternativou ke klasickým rodinným domům, ale za zlomek pořizovacíh nákladů. Jako jedni z mála vám umožníme prohlídku až různých typů rodinných domů včetně mobilních domů na jednom místě.


V posledních letech jsme zaznamenali velkou poptávku po menších domech a tak jsme se snažili našim zákazníkům vyhovět. V ukázkovém centru v Tehovci máte jedinečnou možnost porovnání, a to hned několika různých stavebních technologií. Domy Flexi Life jsou promyšleny tak, aby splňovaly požadavky moderní rodiny nejen co do pohodlí, ale také energetických nároků. ZELENÉ DOMKY …dřevostavby na klíč za skvělé ceny Nadchněte se s námi pro moderní a ekologické dřevostavby na klíč a za skvělé ceny.


Zajistěte pro sebe a své nejbližší dům, který Vám změní život. Rádi vám poradíme a pomůžeme vybrat nejlepší řešení na míru. Zahradní domky řady EKO -LINE Výhodná cena.


Střešní krytina součástí u každého domku. Kvalitní smrkové severské dřevo s certifikátem FSC. Vašich každodenních činnostech.

Díky moderním látkovým plenkám budete šetřit zdraví Vašeho miminka, přírodu, ale i Vaši peněženku. V nabídce tak najdete levné domky , plechové domky i prémiové zahradní domky z plastu nebo s omítkou, do kterých uskladníte téměř cokoliv od nářadí, zahradního nábytku nebo kola až po sekačku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky