pondělí 25. prosince 2017

Mramorové topné panely

Mramorové topné panely

Mramorové sálavé panely MR. MR panely I MR panel se skládá se z masivní leštěné mramorové desky, topného elementu, omezovacího termostatu a přívodního kabelu. Panel je určen k pevné instalaci na stěnu s připojením přívodního vodiče do instalační krabice. Topný panel je proveden z masivní 3cm leštěné kamenné desky, topného elementu, vratné tepelné pojistky a přívodního kabelu.


Mramorové topné panely

Elegantní sálavé panely ze skla, žuly a mramoru se budou vyjímat v moderních interiérech, kde je kladen důraz na design i funkčnost. Sálavé panely je možné zavěsit na. Jedinečná povrchová úprava a rovnoměrné rozložení teplot na povrchu panelu zajišťují předání maximálního podílu tepelné energie právě formou sálání, naopak konvekční složka je potlačena na minimum. C, takže nepřepalují vzduch, díky malému podílu konvekce z celkového výkonu jej také nevíří, jako přímotopné konvektory.


Proti přímotopům potřebují sálavé panely pro srovnatelný výkon daleko větší rozměry, což je dáno jejich plochou konstrukcí. ECOSUN sálavé topné panely - Český výrobce, HAKO. Infrapanely, neboli sálavé panely jsou určeny pro vytápění domů, bytů kanceláří ale i průmyslových objektů. V kategorii infrapanely (sálavé panely ) naleznete nejrůznější typy infrapanelů lišících se designem, materiálem, způsobem montáže a druhem použití.


Nízkoteplotní sálavé panely jsou vhodné do bytových a kancelářských prostor a vysokoteplotní sálavé panely se hodí pro průmyslové a zemědělské využití. Infračervené záření dopadá na předměty a proto sálavé panely. Panely jsou určeny k pevné instalaci na stěnu s připojením přívodního vodiče do instalační krabice. Elektrické sálavé topné panely , jinými slovy též infrapanely, infratopení nebo také infračervené vytápění.


Takové infračervené topné panely lze zavěsit na výšku i na šířku, vždy však výhradně ve svislé poloze (na stěnu). Vyniká především velmi estetickým vzhledem. Panely neobsahují termostat, k regulaci můžete použít termostaty z naši nabídky.


Evropský výrobce termostatů a snímačů. Výrobce elektrického topení, akumulačního topení, regulace a regulační techniky. European producer of electric heating, infra red heating, electri akumulation heating, home and industry regulation.


Panel nemá žádnou vlastí regulaci, pouze tepelnou pojistku omezující maximální teplotu mramoru, proto je vhodné kombinovat jej s prostorovým termostatem. Ochrana venkovních ploch a okapů před sněhem a ledem. Stropné panely Ecosun využívanie princípu sálavého vykurovania (tzv. infračervené vykurovanie).


Mramorové topné panely

Chtěl bych si pořídit mramorové topné panely. Lze je zapojit přímo do zásuvky a využívat tzv. Mnohdy ani nepoznáte, že se jedná o topidlo. V portfoliu společnosti Fenix Trading naleznete skleněné topné panely v různobarevném provedení, s rámečkem nebo i bez rámečku, mramorové topné panely a jako novinku i keramické sálavé panely v dokonalé imitaci kamene.


Dokáží zde vyrobit skleněný topný panel s potiskem na. Sálavý topný panel Ecosun Na příjem sálavého tepla je díky slunci a ohni každý živý organismus geneticky připraven a vnímá jej pozitivně. Topné panely (konvektory) musí být totiž zapojeny na samostatném elektrickém (topném) okruhu, jiném než jsou zásuvky a osvětlení.


Mramorové topné panely

Budeme-li přecházet ze starých elektrických konvektorů na nové sálavé panely , tak jen vyměníme „kus za kus“, protože elektřinu již máme rozokruhovanou. Sklo je materiál, který je velmi estetickým a nadčasovým doplňkem a je proto určen nejen pro vytápění rodinný. Solární panely Energii tedy budete mít i tam, kde klasické zdroje elektrické energie chybí.


Solární ostrovní systémy jsou ideální pro použití v zahradách , chatkách , garážích , altáncích prostě v prostorách bez elektrické energie. Stropní panely ECOSUN využívají principu sálavého vytápění (tzv. infračervené vytápění).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky