čtvrtek 30. listopadu 2017

Státní dotace na tepelná čerpadla

Státní dotace na tepelná čerpadla

Uveďme si příklad tepelného čerpadla. Výše dotace na výměnu tepelného čerpadla. Státní dotace na tepelná čerpadla. Stovky našich zákazníků získali dotace na pořízení tepelných čerpadel.


Dotační programy podporují instalace tepelných čerpadel jako náhrady za vytápění tuhými palivy a elektřinou a také jako zdroje tepla pro nové nízkoenergetické domy. Topíte uhlím, dřevem nebo elektřinou? Na výměnu zastaralých zdrojů vytápění je připraveno několik miliard Kč z prostředků EU. Podmínky dotací stanovují minimální topný faktor tepelného čerpadla (země-voda), (vzduch-voda) a (voda-voda).


Se současným zateplením domu i bez něj. Pro čerpání dotací na tepelné čerpadlo nebude nutné zateplit obálku budovy. Při současném zateplení domu jsou však dotace vyšší. Pomůžeme vám získat dotaci na tepeln é čerpadlo.


Zaujali vás kotlíkové dotace ? Kritériem pro získání státní dotace je využití akumulační nádoby v topné soustavě s tepelným. Chystáte se na výměnu kotle a máte zájem o tepelné čerpadlo? Zajistíme pro vás kompletní administraci a podání žádosti v rámci programu Kotlíková dotace.


Přestože tepelné čerpadlo představuje při modernizaci vytápění výrazný výdaj, jeho návratnost je poměrně rychlá. Vyřídíme za vás dotaci na tepelné čerpadlo. Dotace v rámci Nové zelené úsporám. Podle našich zkušeností se jedná o nejčastěji využívanou kombinaci u nás ve firmě HOTJET CZ s. Kombinace tepelného čerpadla současně se zateplením domu nebo jeho částí, je výbornou investicí pro váš dům.


Jak funguje tepelné čerpadlo? Podívejte se na naše stránky pro poradenství o tepelných čerpadlech. Zde najdete vše, co potřebujete vědět, od způsobu fungování, přes financování až po možnosti inst. Stačí když vyměníte váš starý kotel na uhlí za tepelné čerpadlo. Poradíme Vám, jak lze získat dotace na tepelné čerpadlo!


Naše poradna pro tepelná čerpadla řeší nejčastější otázky k tepelným čerpadlům, jejich instalaci a příslušenství. Pohlídáme termíny výzev, vyřešíme dokumentaci a získáme pro vás úsporu pomocí státní podpory až stovky tisíc. Chcete změnit stávající druh vytápění za ekologické? Právě teď je ta nejlepší chvíle.


Získejte od státu až dotaci na tepelné čerpadlo. Na tepelná čerpadla Samsung se vztahuje tato dotace ! Výměny hlavních zdrojů tepla na vytápění tuhými fosilními palivy nedosahujících parametrů pro 3. Podmínky pro získání těchto dotací určují jednotlivé kraje na základě výzev. Tepelná čerpadla – kotlíková dotace Aktuální informace: Podávání žádostí bylo dne 27. Radou Jihomoravského kraje prodlouženo do 31. Kontaktujte nás a získejte informace, jak postupovat s žádostí o dotace na tepelná čerpadla HOTJET (kotlíková dotace , nová zelená úsporám).


Přehled produktů a další informace najdete na HOTJET CZ s. Nejběžnější typy jsou vzduch-voda, vzduch-vzduch a země-voda. Dále máme na výběr ze systému monoblok (kompakt), kdy je vše potřebně umístěno pouze ve venkovní jednotce, nebo dělený systém split (bi-blok či bi bloc) obsahující venkovní a vnitřní jednotku. U tepelných čerpadel registrovaných pro kotlíkové dotace je možné jednoduše porovnávat jejich energetickou účinnost a vybrat si to, které má nižší provozní náklady.


Je to velký a pozitivní posun, protože tuto možnost zájemci o tepelná čerpadla v ČR doposud neměli. Kotlíkové dotace - jak vybrat úsporné tepelné čerpadlo. Na rozdíl od dotačního programu Nová zelená úsporám, je u tepelných čerpadel registrovaných pro kotlíkové dotace možné jednoduše porovnávat jejich energetickou účinnost a vybrat si to, které má nižší provozní náklady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky