pátek 24. listopadu 2017

Plynové kondenzační kotle viadrus

Plynové kondenzační kotle viadrus

Jejich využití je však velmi vhodné také ve starších topných systémech s velkým objemem topné vody (litinové radiátory, samotížné soustavy, staré ocelové potrubní rozvody). Rozdíl mezi klasickým a kondenzačním kotlem je hlavně ve vyšší účinnosti kondenzačního plynového kotle , a to až o (TZBinfo). Kotel je osazen siluminovým výměníkem a řídící elektronikou Siemens LMS. S použitím oběhového čerpadla s PWM řízením (pouze u verze Honeywell) dochází k úsporám odběru el. PWM (pulsně šířková modulace) je modulace otáček oběhového čerpadla na základě vyhodnocování rozdílu teploty mezi výstupní (z kotle ) a vstupní (do kotle ) teplotou topné vody.


KOTLE PLYNOVÉ A KONDENZAČNÍ. Existují varianty s odkouřením do komína, kdy spaliny automaticky odcházejí do komínové šachty, která musí být speciálně vyvložkována a schválena. Druhou variantou jsou plynové kotle s nuceným odtahem. Dále vám doporučujeme, abyste si při nákupu tohoto zboží (zejména při nákupu prostřednictvím internetu) ověřili například podle výrobního štítku, pro který trh je výrobek určen. Existují tedy plynové kotle konvenční a plynové kotle kondenzační.


V tomto případě jde o takzvaný turbo kotel. Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami. Výměník kotle je vyrobený z kvalitní nerezové oceli.


Tento typ slouží pouze k topení bez ohřevu TUV. W, Ohřev užitkové vody, ocelové, 0. Tyto kotle mají vysokou účinnost a jsou vybaveny. VIADRUS Kje řada nástěnných kondenzačních kotlů. Plynové kotle , Kotle - shop. S výběrem vhodného kotle vám ochotně poradí naše technická podpora na tel.


Váš výběr proto neuspěchejte a projděte si náš široký sortiment, který mimo plynových kotlů obsahuje také elektrokotle, kotle na pevná paliva či kondenzační kotle. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Plynové kondenzační kotle viadrus

Váš nový kondenzační kotel bude účinnější než konvenční a můžete ušetřit až z ročního vyúčtování plynu. Kvalitní úsporné kondenzační plynové kotle v akci. Skladem ihned k dispozici. Rychlá a bezpečná doprava.


VIP slevy pro registrované. Nakupujte od specialisty na topení. Robert Juřeník představuje kotle na dřevo, tříděné uhlí a dřevěné pelety a plynové kondenzační kotle zařazené do kotlíkových dotací. Kondenzační a plynové kotle Protherm jsou vysoce účinné a ekologicky šetrné. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Plynové kondenzační kotle viadrus

Kotle na tuhá paliva představují stále jeden z nejlevnějších způsobů topení. V Rakousku či Německu si peletové vytápění nemohou vynachválit, výhody tohoto způsobu topení objevují už i Češi. Moderní automatické kotle již navíc nevyžadují stálé ruční přikládání. Plyn je jedním z nejpoužívanějších zdrojů vytápění v ČR a plynové kotle jedny z nejpoužívanějších kotlů na vytápění. Díky své dlouholeté působnosti na trhu se i nadále rozvíjí a inovují produktové portfolio.


V této nabídce najdete plynové kotle určené pro byty a rodinné domy. Právě díky nižší teplotě spalování dokáže tento typ kotlů energii zadržet a využít. U běžných kotlů probíhá spalování za velmi vysokých teplot a energie se nemá kde zadržet.


Jejich použití je vhodné mimo jiné pro domácnosti, které jsou vytápěny nízkoteplotními systémy, kam spadá například podlahové topení. Domů kotle plynové - plynové kondenzační kotle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky