neděle 26. listopadu 2017

Nezávislé topení do auta benzin

Nezávislé topení pro váš vůz. Protože nezávislá topení Webasto jsou skutečně všestranná, pokud jde o příjemné klima! Je něco příjemnějšího, než nastoupit do vyhřátého auta za chladného a mokrého či sněžného dne a vyjet na cestu s dobrou viditelností? Nabízíme nezávislá topení Webasto, Eberspächer, Planar a Defa.


Nezávislé topení do auta benzin

Vámi vybrané teplovzdušné nezávislé topení či nezávislou klimatizaci namontujeme v naší provozovně či přímo u Vás. Na nezávislé topení a klimatizace zajišťujeme montáž a servis. Montáž se provádí v odborném servisu. Zboží zasíláme na Slovensko i do Evropy.


Jaké výhody nezávislé topení přináší: Už nikdy žádné škrábaní zamrzlých oken, sníh a led roztaje ještě dřív než přijdete k autu. Kontaktujte nás - prodej. Andy- auta z nařízení vlády otevřené v běžném otevíracími režimu. Budu instalovat nezávislé benzínové topení WEBASTO THERMO TOP C do škody. Pozor do jakého auta budete instalovat topení.


Nezávislé topení do auta benzin

Jako energie jim slouží pohonné hmoty vozidla – benzín nebo nafta. Toto palivo se do topení dostává. Vyberte si co potřebujete z. Například u nejprodávanější Škody Octavia vyjde na 25.


Chci nainstalovat do auta nějaké spolehlivé nezávislé topení. Hledáte osobní vůz Citroën Saxo 1. Top C pro vůz Mazda nutné doplnit o ovládací jednotku nezávislého topení. Volvo VDNEZÁVISLÉ TOPENÍ 1. Inzerát, který hledáte, již není v databázi. Mě nejvíce pomáhá zapnout nezávislé topení tak hodinku před.


Prodám nezávislé teplovodní topení Webasto Thermotop E. Cca měsíc vymontován z auta , kde fungovalo bez problémů do poslední chvíle. Vše kompletní k instalaci do auta - topení , kabeláž, vodní čerpadlo, benzínové čerpadlo, benzínová hadice, anténa, dálkové ovládání atd. V našem obchodě naleznete zboží, které dodáváme a montujeme, to vše pro nezávislá topení a klimatizace do Vašeho vozu. Přídavné nezávislé topení na dálkové ovládání pro náročné zákazníky. I ve velkých mrazech můžete usednout do svého vozu díky námi nainstalovanému přídavnému nezávislému topení , které příjemně vyhřeje vozidlo na požadovanou teplotu, stačí nastavit na ovladači topení teplotu a čas vyhřívání a cestování v zimním období se pro Vás stane příjemným.


Nezáleží na tom, kde zastavíte vozidlo. Kdykoli si zahřejte kabinu, a to během pár minut. Teplo se vytváří spalováním aerosolu nafty v samostatné komoře.


V porovnání s jinými způsoby vytápění. Zajištění ideální teploty v průběhu jízdy je základním požadavkem pro pohodlí na cestách. Společnost TOP Servis - Holan s. Topení Thermo top Evo je novým produktem v kategorii vodních topení. Jeho design z důvodu malých montážních rozměrů vychází z topení TT-V, které je určené pro prvovýrobu.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. To zvládá ohřát nejen motor, ale i interiér. V předchozím odstavci zmíněné studené starty jsou tak minulostí.


Nezávislé topení do auta benzin

Vůz také díky tomu vypouští do ovzduší méně exhalací a motor má po startu nižší spotřebu (o zhruba ) než v případě studeného. Podívejte se jak funguje nezávislé topení Eberspaecher v automobilu. V zimě jeho přednosti ocení každý motorista.


Předehřátý motor navíc prodlužuje životnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky