úterý 7. listopadu 2017

Kalkulačka potřebného výkonu místnosti

Kalkulačka vypočítá odhad potřebného výkonu radiátoru, který je zapotřebí pro danou velikost mísnosti. Radiátory lze následně vyhledat podle odhadnutého vypočteného výkonu v on-line katalogu radiátorů. Orientační výpočet potřebného výkonu do místnosti. Spočtěte si, jak výkonný radiátor potřebujete do Vaší místnosti zadáním celkového objemu nebo jednoduše zadáním šířky, délky a výšky stropu místnosti do naší kalkulačky potřebného výkonu. Kolik kilowatt je třeba v každé místnosti.


Pomocí našeho kalkulačního programu snadno sami zjistíte jaký optimální výkon by měl Váš krb či kamna mít. Připravili jsme pro vás tuto kalkulačku, která pro vás vypočítá odpovídající. Výsledek představuje doporučenou hodnotu výkonu pro komponenty, které zadáte.


Výpočet výkonu kalkulačka. Nejdůležitějším parametrem pro optimální návrh výkonu je objem místnosti (v potaz je tedy třeba brát i výšku stropu). Archiv Vytápění - výpočet potřebného výkonu.


Pro zjištění jak výkonné topidlo si pořídit nebo kolik topidel o určitém výkonu je potřeba pro vytopení dané místnosti ,. Pokud si pořizujete nové topení, nebo. Světelný tok jedné svítilny. Online kalkulačka provádí převody jednotek výkonu. Náš web vám umožní snadný a rychlý výpočet. Takže je zapotřebí radiátor o výkonu 3. Níže uvádíme vzorec výpočtu potřebného výkonu topidla, který se liší v závislosti na velikosti vytápěného prostoru, požadovaném rozdílu teploty a úrovně zateplení objektu.


Výsledek berte jako orientační, kdy se může s odchylkou lišit na základě skutečných parametrů objektu. Podle údajů od výrobců doporučujeme klimatizace na základě plochy místnosti. Pamatujte však na to, že to není plocha podlahy, ale celý objem místnosti , který hraje roli. Máte-li vyšší strop, spočítejte si raději výkon. Pro orientační zjištění potřebného tepelného výkonu existují také různé metody odhadu.


Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami. Z toho důvodu nemusí výrobky značky VIADRUS dovezené do České republiky z jiných zemí odpovídat zákonným normám platným na českém trhu. Přepočet tepelných výkonů podle uživatelem definovaných parametrů (teplota v místnosti , teplotní spá rozměry a tepelný výkon tělesa).


Uživatel si může vybraný model tělesa uložit do databáze, se kterou může dále pracovat. Nejprve je potřeba zadat rozměry místnosti její délku, šířku, výšku. Poté vybereme typ místnosti k dodržení hygienických podmínek.


Jaký výkon infrapanelu je zapotřebí k vytápění místnosti ? Jak jste si jistě mohli všimnout u každého infrapanelu máme na výběr z několika výkonu a tím pádem i rozměrů. Výkon infrapanelu je přímo úměrný ploše ze které infrazáření vychází a tím pádem tedy i velikosit celého infrapanelu. Topení výpočet výkonu pro skleníky a stany: U stanů a skleníků se používá pro výpočet vnější plocha. Dozvíte se, co je to modulace výkonu kotle, proč je důležitá, jak vypočítat výkon. Samozřejmě jde pouze o orientační výpočet výkonu kotle a. K přibližnému určení potřebného výkonu kotle potřebujete znát několik důležitých věcí.


Tou první je obytná plocha domu v metrech. Jak velkou plochu chcete malovat? Zadejte plochu: Délka místnosti : metrů. Výška místnosti : metrů.


Pro výpočet tepelného výkonu je potřeba pouze projektová dokumentace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky