pátek 17. listopadu 2017

Holzmann stroje

Holzmann stroje

Tento eshop používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohoto eshopu s tým súhlasíte. Three function machine. Nebojte se objednávat naše zboží přes internet, vše je řádně zabaleno aby bylo co nejvíce ochráněno před poničením.


Holzmann stroje

ZIPPER Maschinen GmbH sa zaoberá výrobou hobby strojov na obrábanie dreva, záhradnej techniky, elektrocentrál, kompresorov i stavebnej techniky. Společnost Dobré stroje s. Vyberte si z našej ponuky. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScript. Naše obchodní strategie od počátku klade důraz na rychlou a komplexní dodávku produktů, služeb, poradenství a spokojenost zákazníka z oblasti dřevoobráběcích strojů, kovoobráběcích strojů a přidruženého sortimentu.


Banskej Bystrici, kde je možné vybrané stroje vidieť. V prípade záujmu je možnosť odberu strojov aj cez víkend. Ponúkame predaj strojov na splátky alebo na leasing. Objednávky príjmame TELEFONICKY, E-MAILOM a cez E-SHOP. Každý stroj je dodáván včetně českého i originálního návodu k použití, seznamem obsahu dodávky a prohlášením o shodě.


Holzmann stroje

HOLZMANN Maschinen GmbH. Soustruh na kov ED 400FD 230V s vodícím šroubem pro řezání závitů nebo k automatickému podélnému soustružení. Dřevoobráběcí stroje skladem.


Snažíme se o to, abychom veškeré dřevoobráběcí stroje měli naskladněny a rovnou je zasílali k Vám k zákazníkům. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Holzmann stroje

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Holzmann ED4FD 230V soustruh na kov. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Edullinen tukkivannesaha kotitarvesahaajalle.


Helppokäyttöinen ja sopii useille eri puulajeille. Stroje - Frezka holzmann bazar. K požadovanému stroju potrebujem silnejšie. Odsávanie je ešte v záruke je ako nové,cena nového bola 380e s doplnkami predávam ho za 300e dohoda.


This feature is not available right now. Please try again later. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky