čtvrtek 9. listopadu 2017

Chyt a pust pelety

One-stop Advanced End-to-end CAR Hybrid TCR ( CHyT )-T Cell Therapy Development Services. Rybářské potřeby v Plzni? To je Chyť a pusť - e-shop a kamenný obchod se vším pro úspěšný lov.


Nejširší nabídka rybářských potřeb. Pruty, navijáky, boilies, oblečení a mnohem víc skladem a zítra u vás. Pelety náleží mezi oblíbené návnady na ryby.

Jde o slisované kousky hmoty s obsahem různého druhu krmení pro ryby. Dále je využijete na chytání ryb větších rozměrů – například na výstavní kapry a sumce. Na stojatých vodách se mi povedlo nachytat spoustu kaprů, ale pelety se neztratily ani na naší největší řece, kde jsem díky ananasové peletě s půlkou plovky chytil amura přesahujícího délku cm. Díky tomuto složení jsou velmi lehce stravitelné a navíc dodávají rybám obrovské množství energie.


Rozpad pelet je závislý na teplotě vody a aktivitě ryb. Halibut pelety s dírkou na bázi rybích mouček Vám zaručí skvělé úlovky. Jsou vhodné na vnadění, ale také na samostatné chytání na vlas.


Možno kombinovat s boilies. Doba rozpadu závisí na průměru, teplotě a průtahu vody.

Velké mega pelety o průměru 38mm jsou již svou velikostí a složením ideální volbou pro lov sumců a trofejních kaprů. Jsou vytvořeny tak, aby vysílaly intenzivní pachový signál do svého okolí a jejich chuť se stala neodolatelnou. U nás máte 1 jistotu, že vždy koupíte čerstvé pelety. Výrobek byl dlouhodobě testován na tuzemských i zahraničních svazových revírech s našimi testery i řadovými rybáři s velmi dobrými výsledky.


Barva: Černá Určení: Určeno jako nástraha a návnada k lovu ryb. Napálení rybáře aneb nuda na rybách - Duration: 3:00. Carp Gang 61views. Efektivní návnada do PVA a do zakrmovacích raket a jako feeder nástraha s použitím gumičky.


Peleta je vhodná jak na plošné krmení tak do PVA programu, velmi vhodné je použít tyto pelety v kombinaci s CSL peletou. Další dělení je podle doby rozpadu a to ovlivňuje hlavně teplota vody, prou aktivita ryb a složení směsí. Robin Red peleta original carp je sestavena na ty nejprochytávanější vody a nejmazanější kapry, s jakými se kde můžete setkat.


Vyrobeno dle originální receptury. Jsou produktem čistě rostlinného původu, což je řadí mezi velmi úspěšná vnadidla pro lov amurů. Dál už hledat nemusíte! Amurové pelety mm - kg, jsou produktem čistě rostlinného původu, což je řadí mezi velmi úspěšná vnadidla pro lov amurů. Perfektni na to jsou pelety z krmiva Kratonohy, jak kukuricne, tak repkove, za pak korun to ucel splni.


Jde je pouzit i do PVA, protoze ti nic nerozpusti. Na masivnejsi krmeni, vikendovky a dejme tomu trochu selektivnejsi krmeni (na amury 1, na kapry castecne) nic lepsiho jak kukurice s repkou neni, to tu ale uz zaznelo. Jedna z výhod kuličových pelet, je že se dají přihazovat do krmného místa krmící kobrou.

Díky svému pozvolnému rozpouštění se pelety rovněž hodí pro rozkrmení ryb. Nákupní centrum Net Obchodak. Chyt a pust pelety red halibut 10kg 12mm.


Upozornění: pelety vždy uchovávejte v co nejsušším prostředí, z důvodu vysokého obsahu mléčných složek přijímají velmi rychle vlhkost a měknou. Při sestavování těchto pelet nám šlo hlavně o to, aby byly celoročně účinné. Sestavili jsme tak pelety , které jsou maximálně atraktivní a mají nízký podíl olejů, proto jsou vhodné i pro zimní chytání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky