čtvrtek 23. listopadu 2017

Italské kotle na pelety

Nabízíme špičkové české i italské kotle na biomasu a pelety s automatickým přikládáním. Dokážeme tedy uspokojit téměř jakoukoli poptávku na zadané palivo a maximální požadovaný výkon. Pro rodinné domy dodáváme a instalujeme zdroje tepla na pelety a biomasu o výkonu 10–kW.


V nabídce kotlů na pelety najdete desítky typů kotlů, přinášíme vám návod pro jejich snadný výběr. Vždy je ale uklidňujeme, že ovládání automatického kotle na pelety je velmi jednoduché, lze ho ovládat přes mobilní telefon, internetové rozhraní či na dotykovém displeji. Kotel poté sám dávkuje palivo a automaticky řídí výkon v závislosti na teplotě v interiéru.


Krbová kamna, kotle , sporáky, krby, vložky na dřevo a pelety. Teplovodní a teplovzdušné vytápění rodinných domů, bytů, chat a firem. Moderní a úsporné vytápění peletami a dřevem. Teplo z pelet je levnější až o k vytápění elektřinou. Počítejte alespoň s dvojnásobnými náklady na topení oproti tuhým palivům – to však neplatí u kondenzačního kotle na plyn, o čemž se zmíníme v příslušné kapitole.


Plyn má mimo jiné trochu širší užití, protože jej upotřebíte nejenom na topení a ohřev teplé vody, ale také na vaření. Dřevěné pelety jsou čím dál oblíbenějším zdrojem tepla nejen díky relativně nízké ceně, ale také nízké ekologické zátěži. Automatické kotle na pelety představují obnovitelný zdroj vytápění, který se navíc vyznačuje komfortní obsluhou a snadnou údržbou. Kotle a kamna na pelety. Zejména však exkluzivně zastupujeme v České republice špičkové italské výrobce Ungaro , Kalor , Lincar , Caminetti Monte Grappa a další, kteří určují vývoj a trend v oblasti vytápění peletami.


Pelety a brikety aktuálně a podrobně. Kamna a kotle na biomasu v galerii. Světem komfortního vytápění vás provádí Klastr Česká peleta. Používaný hořák na pelety pro kotle D14P, D15P, D20P, D21P, D25P ATMOS A- výkon - kW. Hořáky jsou určeny pouze pro kvalitní bílé pelety z měkkého dřeva bez kůry o průměru - mm, o délce - mm a výhřevnosti - MJ.


Italské kotle na pelety

Pre typický rodinný dom predstavujú automatické kotle na pelety komfort obsluhy na týždne bez nutnosti návštevy kotolne. Raz za týždne je potrebné dosypať pelety , vysypať popol a vyčistiť výmenník. Palazzetti italské kamna,krby,výrobky na pelety , venkovní grily.


Vždyť letá historie firmu v mnohém zavazuje. Kvalitní výrobek nemůže být levný! Přesto tyto výrobky nabízíme a stále si nacházejí více zákazníku, kteří to oceňují.


Pro stacionární kotle na pelety od společnosti ATMOS je možno dodat také automatické odpopelňování. Dalším z nabízených kotlů na pelety jsou italské kotle FERROLI, zastoupené v České republice společností ENBRA. Jedná se o stacionární litinové kotle pro spalování pelet s automatickým podavačem paliva. Jednoduchá obsluha a nenáročná údržba U všech kotlů, které patří do našeho sortimentu, akcentujeme jednoduchou, časově nenáročnou obsluhu a údržbu. Další novinkou na českých veletrzích byly exponáty kotlů na sypká biopaliva rakouského výrobce HERZ.


Tyto kotle na dřevní štěpku a pelety s označením Firematic se vyrábí ve výkonech až 3kW. K vidění byl nejnižší model Firematic 2 který pracuje ve výkonovém rozsahu až kW. Nakoupíte pelety za super cenu přímo u výrobce. Doporučujeme pelety z peletárny v Želatovicích. Mají na výběr levnější pelety s kůrou vhodné pro retortový hořák i vysoce kvalitní pelety bez kůry a jakýchkoliv přísad vhodné pro hořáky Ferroli.


Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenzí. W, ocelové, 2kg Jsou konstruovány pro spalování dřeva, na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru ( S ), který odsává spaliny z kotle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky