pondělí 20. listopadu 2017

Ohřev okapů

Kč Okapy a svody: Sada pro regulaci vyhřívání střešních okapů (regulátor, vlhkostní čidlo, teplotní čidlo). Topný okruh pro vyhřívání okapů a svody s ochranou proti UV záření. Okruh je z dvoužilového kabelu prům. Když už ohřev nemá žádný efekt, systém se vypne.


Dvoužilový topný okruh na ochranu okapů proti zamrznutí a poškození.

Prodloužení by naopak způsobilo snížení výkonu, a tím i nedostatečný ohřev Okruhy je. Nabízíme topné kabely pro rozmrazování okapů. Jednozónový rgulátor pro vyhřívání okapů nebo volných. Ohřev okapů a vchodů … pomoc v zimním období.


Přinášíme vám řešení problémů s ledovkou před vchodem do domu a zamrzlými okapy, ze kterých mohou viset nebezpečné rampouchy. Přednosti: místě instalace odpadá práce s odklízením sněhu. Používá se jako ochrana okapových svodů a žlabů proti zamrznití vody v okapovém systému, zabráňuje jeho poškození.

Odporové topné okruhy TO-2R jsou vyrobeny z dvoužilového odporového stíněného kabelu. Ochrana okapů a potrubí před zamrzáním elektrickým ohřevem. Uchycení kabelu v širokém žlabu. Topné kabely pro venkovní použití.


Elektrické topné konvektory pro rychlé vytápění. Infrazářiče pro intenzívní vytápění malých prostor. Bojlery a průtokové ohřívače vody pro ohřev teplé vody. Náhradní díly pro bojlery.


Regulátor pro řízení protimrazové ochrany okapů , svodů, chodníků a cest. Ochrana střech, okapů , svodů, vjezdů, parkovacích ploch. Proti ručnímu nebo termostatickému ovládání dosahuje úsporu až. Funkce: nastavení teploty a vlhkosti, počítadlo provozních hodin, výstup pro alarm, zpožděné vypnutí.


Vhodný proti zanesení okapů listím a nečistotami. Je vhodný do všech typů okapů. Instalace během několika minut.

Velmi odolný - prakticky nezničitelný. Pokrytí nákladů v prvním roce. V případě potřeby snadno odst. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Skladem Varianty produktu. Oproti odporovým kabelům je lze krátit na libovolnou délku.


Určeny jsou zejména pro ochranu potrubí nebo střešních okapů a svodů před mrazem i sněhem. Elektroinstalace Trutnov -provádíme stavební a technologické elektroinstalace včetně dodávek rozvaděčů a elektrických zařízení, rozvody slaboproudu a měření a regulace, venkovní kabelové rozvody a veřejná osvětlení, elektro servisní činnost elektrický ohřev technologických potrubí, elektrický ohřev okapů a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky