pondělí 13. listopadu 2017

Máme doma infrapanely zkušenosti

Kč, tedy musíme dát akutně do pořádku komín a přitápět kamínkama, že nás. Zvažuje, e hlavně infrapanely. Ja mam jen dva infrapanely a zkusenost jsem popsal, tak jak ji vidim ja.


Ve svém RD máme pouze elektřinu a současné akumulační kamna jsou již před rozpadem a náklady na vytápění jsou dle. Má někdo s tímto topením zkušenosti ? Ahoj, osobní zkušenosti s tím nemám, ale měli jsem v práci jednoho klienta, katerý to chtěl a pozvaný profesant TZB říkal, že to sice třeba hezky vypadá, ale má to jednu pěkně blbou vlastnost , že to hřeje podobně jako třeba oheň - takže když u toho sedíš, tak z jedné strany tě to krásně rozpaluje, ale z druhé ti může být třeba hodně nepříjemný chlad. Termostaty mi ovládají dva z nich (7a 360) kdy. Topné infrapanely - módní hit, estetická záležitost, úsporná varianta vytápění, nebo prostě jenom další z mnoha možností, jak vyhřívat interiér? Pokusili jsme se najít odpověď.


What marketing strategies does Infratopeni-morava use? Get traffic statistics, SEO keyword opportunities, audience insights, and competitive analytics for Infratopeni-morava. Infrapanely známe dokonale ze všech stran.


Nejenže infrapanely vyrábíme a víme co je uvnitř, máme je také nainstalované jako hlavní zdroj topení ve firmě, ve výrobě, doma, a víme jak se chová v každém okamžiku. Infratopení doporučujem svým rodinám, přátelům, protože se za něj můžeme zaručit. U nás je obvyklé počítat s noční dodávkou elektrického proudu se sníženým tarifem mezi 24. Toto časové rozvržení nemusí všude odpovídat, ale důležité je, že máme k dispozici hod. Mám informace hodně z netu, ale spíše hledám někoho, kdo tímto topením topí, jeho reakce a zkušenosti.


Budu ráda, když si o tomto topení budu moc s někým popovídat a zjistit jaká je realita. Chyba při provedení zapojení zásobníku teplé vody. Pojistný ventil byl připojen napřímo do odpadu viz přiložená fotka. Na internetu jsem se dočetl, že odtok od ventilu nesmí být napevno zapojen. Redaktor nemá aktuální informace ani o štítkování budov.


Elektrické vytápění nema na štítek vliv ten je podle konstrukce. Topné infrapanely se instalují velmi snadno – k jejich připevnění stačí hmoždinky a vruty, zapojují se so běžné elektrické zásuvky. Panely se umisťují na stěny nebo na strop, každý se samostatně reguluje a plný výkon se dostaví podle velikosti po až minutách. Dlažbu máme jen v koupelnách,záchodech na chodbě a předsíni,kanceláři a technické místnosti.


Všude jinde máme plovoucí podlahu a nemůžeme si stěžovat. Topíme,ohřáváme vodu a vaříme na plynu a naše spotřeba za rok se rovná 18. Ze všech konstrukcí infrapanelů na trhu jsou infrapanely Wellina nejdále z hledisky historie výroby, vývoje technologií a účinnosti. Máme doma pejsky a kočičky. Panel máme ve formě vlastního obrazu a barvy jsou stále stejné jako při zakoupení.


Systém Infratopení SunWaves se mi jeví jako vysoce konfortni, vzhledem k momentálním venkovním teplotám nad stupňů není zatím možnost plného využití, tak se těším zcela vyjímečně na zimu, jak si budu užívat příjemné teplo za příjemnou cenu. Jinak máme 3x panel 900W, 4x panel 600W, 2x koule rondo 600W, a podlahové vyt. Jsme s nima spokojený, ta investice se z dlouhodobého hlediska vyplatí. S infrapanely na stropě jsem se setkal málo, zkušenosti ovšem nijak zásadně dobré. A o vhodném kombinování si nechte poradit na místě, které vám doporučil pan Karvánek, mají-li tam dobré zkušenosti.


Jestli se potřebujete od něčeho odpíchnout, spočítejte si, nebo si nechte si spočítat tepelné ztráty místností a potřebný výkon topení pro klasické teplovodní radiátory. Určitě je dobré udělat si přehled a číst zkušenosti uživatelů. Na trhu je mnoho produktů od podlahového vytápění, přes infrapanely , kapilární rohože a elektrické vytápění. Třeba počítat se systémem s nejnižší spotřebou energie na ohřev vody, s dobrou akumulační schopností, rychlým náběhem a hlavně. Máte s tím někdo zkušenosti ? Děkuji za každý názor a výpočet.


Je potřeba rozlišovat mezi infrazářiči a infrapanely. Klarstein Florentina, infračervený ohřívač, pravý mramorový kámen, 4W, IR Comfort Heat, žlutý. Nevím, jak je toto topení vhodné do dřevostavby,spíše se jen ujistěte, že je toto druh topení, co vaši rodině vyhovuje a přinese žádaný ekekt.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky