pátek 10. listopadu 2017

Otisk fotografie do dřeva

Je velice zajímavý a dekorativní způsob jak si vystavit naši oblíbenou fotografii v jiné podobě než jen natištěnou na papíře a bez použití. Natřete dřevěnou desku disperzním lepidlem, přiložte fotografii potištěnou stranou k ploše dřeva (fotografii tedy tiskněte zrcadlově převrácenou) a nechte zaschnout. Po dokonalém zaschnutí namočte přilepenou fotografii vlhkou houbičkou a nechte papír pořádně navlhčit.


Pak jen houbičkou seškrábete zbytky papíru a fotografie bude otištěná na dřevěném povrchu. Každý dřevěný obraz je unikátní svou kresbou, která podbarví fotografii. Jaké jsou vhodné fotky.

Tisk na dřevo se hodí se v podstatě pro jakýkoli motiv od rodinných či svatebních fotografií přes umělecké portréty až po fotografie krajiny a zvířat. Diskutujte, ptejte se, najděte nové přátele, které s vám spojí stejný zájem. Protože ji budete přenášet zrcadlově, položte ji natřenou přední stranou přímo na dřevo, vyhlaďte případné vzduchové bubliny a nechte do druhého dne zaschnout. Zde jsme pro vás připravili jednoduchý návod jak přenést obrázek na téměř jakýkoliv podklad.


Podívejte se na jednu mnoha z možností využití laserové gravírky - gravírování fotografií ve vysokém rozlišení. Tentokrát dřevěnou destičku. Ukázka je provedena na laseru GCC LaserPro Sp.


Nabízíme Vám jedinečnou službu výroby vlastní fotografie ze dřeva. Stačí jen nahrát soubor a případně zaslat text přání které vám vygravírujeme do dřeva a objednat.

Fotku v jakémkoli formátu nahrávejte při objednání. Rozměry: tloušťka dřeva mm (veškeré grafické úpravy v ceně). Dřevěný rámeček - Moderní lišta s exotického dřeva - světlá širší Pro velikost foto: 15x21cm, zasklení: Sklo. Rám panorama 23x60cm na více foto - světlí, moderní hranatý vzhled Vnější veliko.


Dřevěná fotografie s vlastním motivem která je vytvořena pomocí laseru ( gravírování laserem, gravírování dřeva ). Na dřevěnou desku Vám vygravírujeme jakýkoliv text nebo grafiku. Vytvořte si foto obraz z Vaší fotografie formáty jaké jinde nenajdete Expresně do hodin Podívejte se na naše reference. Všechny fotogalerie se otevírají do nového okna. Vrut se skládá ze tří částí, které se mění podle způsobu jejich použití.


Vruty do dřeva je možné použít pro spojování dílčích částí dřevostaveb, fasádních. Dokážeme vygravírovat vaši fotografii do topolové překližky, bukové destičky nebo do vámi doneseného dřeva. Jedná se o velmi oblíbený dárek. Laser dokáže vyřezávat různé motivy nejen z topolové překližky a. Potřebujete logo na 5reklamních prkének, nebo vzkaz na jednu misku pro mamku?


Fotografii lze gravírovat i do některých plastů. Do jakéhokoliv dřevěného produktu, který si u nás vyberete. Gravírujeme na přání už od jednoho kusu.


Proto si dle čísla fotografie vyberte dřevěný plot, který by se Vám líbil a my Vám jej rádi naceníme. Kompletní dřevěné ploty.

Vyrobíme a dodáme vše, co potřebujete ke stavbě či rekonstrukci dřevěného plotu - plotovky, rygle, dřevěné sloupky. A to vše z vlastní pily a vlastního dřeva - nejsme překupníci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky