pátek 24. listopadu 2017

Litinové radiátory váha

Litinové žebrové radiátory , neboli litinové článkové radiátory jsou na našem trhu nejdelším účastníkem. Jejich odhadovaná životnost je - let. V rámci výrobního procesu a jejich konstrukce se tyto radiátory nechají uzpůsobit dle potřeby na jednotlivý počet požadovaných litinových článků a to dodatečným přidáním, nebo jejich odebráním. Líbí se vám litinové , ale stále váháte i nad plechovými radiátory ? Výběr určitě nepodceňujte, protože zvolené tepelné těleso bude součástí vašeho obydlí dlouhou řadu let, při správné volbě dokonce možná i napořád.


Litinové radiátory mají díky své mohutné konstrukci větší vnitřní objem než panelové radiátory. Proto je pro ohřev litinového otopného tělesa zapotřebí více energie než pro ohřev panelového. Na druhé straně lze říci, že tuto nevýhodu litinové radiátory kompenzují díky výrazně delšímu sálání resp. Společnost VIADRUS vyrábí litinové radiátory jak v klasickém, tak i moderním designu tzv.


Litinové verze článkových radiátorů se používají většinu při rekonstrukcích, kdy je třeba zachovat původní ráz interiéru. Není to však nutná podmínka, v jakémkoliv stavení mohou jako topení směle zastoupit i modernější varianty. Teplo vedou pořád stejně dobře, jako.


Stěžejními prvky nabídky VIADRUS jsou litinové kotle na tuhá paliva, plynové a olejové kotle s litinovým výměníkem a litinové radiátory. VIADRUS je rovněž jedním z vedoucích výrobců litinových radiátorů v klasickém, moderním i retro provedení. Dům a zahrada - Litinove radiatory bazar. Vybírejte z 1inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Litinové radiátory váha

Jedinečná nabídka kvalitního litinového nádobí dodávaného firmou BELIS z Českých Budějovic. Neváhejte vyzkoušet kvalitní litinové nádobí, které bude ve Vaší domácnosti dloužit po generace. Na výběr máte ze smaltované litiny či litiny surové.


Kvalitní litinové radiátory. Přijďte se podívat na litinové radiátory v PRAZE a BRNĚ. Poradíme Vám s výběrem vašich nových litinových radiátorů. Doprava zadarmo po celé ČR.


Litinový radiátor ve dvou variantách: stojící na podlaze nebo namontován na zdi. Při radiátorovém vytápění máme na výběr z množství typů topných těles. Kdysi velmi rozšířené, avšak dnes už na ústupu jsou litinové radiátory. Proto dbejte na to, aby zdi, na kterých budou radiátory zavěšeny byly z pevného a plného zdiva nebo v případě varianty s nožičkami byly podlahy dostatečně silné. Z tohoto důvodu nejsou konzoly na zeď v. Těchto vlastností se stále více využívá k šetření energií.


Nízkoteplotní instalace s kondenzačními kotli, s tepelnými čerpadly nebo se solárními panely se budou doplňovat hliníkovými radiátory. Retro litinové radiátory ArtDeco jsou díky velice dobrým akumulačním vlastnostem vhodnou volbou pro dlouhotrvající vyhřívání velkých a chladných zámeckých nebo měšťanských či selských místnosti, které byly typické pro dobu od poloviny až po počátek století a vyznačovaly se silným a robustním obvodovým zdivem. Domů radiátory a podlahové topení - článkové radiátory.


Litinové radiátory váha

Litinové tály typové řady Comfort jsou mírně subtilnější, protože jsou určeny pro kamna o šířce pouze do 4mm. Litinové plotny s otvory i bez otvorů o délce 6- 7mm jsou vybaveny tzv. Z zámkem a jsou vzájemně plně kompatibilní.


Nadstandardní povrchové úpravy a barvy pro litinové radiátory Laurens. Cena za nadstandardní povrchovou úpravu nebo barvu litinového retro radiátoru se stanovuje vždy na základě konkrétní poptávky a konstrukčně-technických možností radiátoru. Pokud hledáte náhradu za Vaše staré litinové radiátory nebo chcete úplně nové a potřebujete poradit?


Litinové radiátory váha

Kontaktujte naši technickou podporu na tel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky