čtvrtek 9. listopadu 2017

Radiátory

Radiátory

Nápadité radiátory mnoha barev, které se stanou skvostem vašeho interiéru. Nevyberete-li si z naší pestré nabídky na e-shopu, rádi vám vyrobíme radiátor na míru. Jejich výkon je závislý na materiálu, povrchu a tvaru.


V naší nabídce najdete kvalitní radiátory deskové, koupelnové a žebrové různých provedení a barev, včetně ručních a termostatických hlavic, ventilů a šroubení. Základní princip radiátoru spočívá v jeho akumulaci topným médiem a následého uvolňování do jeho okolí. Všechna práva vyhrazena Očenášek a. Výměna odkazůwebmaster: Indeart s. Doskové oceľové radiátory na vykurovanie domov, bytov a rôznych iných miestností. V ponuke sa nachádzajú radiátory so spodným pripojením a radiátory s bočným pripojením.


U radiátorov Stellrad so spodným pripojením je potrubie zasunuté z rohovej dolnej strany a môže vychádzať z podlahy, alebo zo steny. Najpredávanejšie radiátory Korado a Purmo so zárukou rokov vám dovezieme kamkoľvek na Slovensku. Využite nášho sprievodcu pri výbere radiátorov. Vyrábíme desková otopná tělesa RADIK, trubkové radiátory KORALUX a designové otopné stěny KORATHERM. With Classic Radiators From £99.


Radiátory

Na zvláštnu objednávku je možné si vybrať zo farebných odtieňov. Takýmto spôsobom je možné upraviť všetky vyrábané modely, typy a rozmery radiátorov v rovnakej kvalite ako pri štandardnom odtieni. Dražší olejové radiátory též bývají vybaveny termostatem, který umožňuje navolit si požadovanou teplotu.


Zařízení potom samo dávkuje potřebné teplo tak, aby se teplota v místnosti držela okolo této hranice. Délka přívodního kabelu. Ač se na první pohled může jednat o nepodstatnou záležitost, opak je pravdou. Je určený k zapojení do centrální otopné soustavy.


Radiátory

HOTHOT a možnost lakování RAL a NCS barev. Obývací pokoj, ložnice, dětský pokoj nebo koupelna: Kermi přináší nejvyšší kvalitu a tepelnou pohodu do celého domu. Oceľové radiátory na ústredné kúrenie s bočným pripojením.


Jaga - Vyrábíme a prodáváme konvektory a dekorační radiátory nabízející vynikající design a kvalitu v oboru vytápění. KORAD – panelové radiátory. Na rozvodné potrubí se napojují závitovým spojem (šroubením) tak, aby bylo možno radiátory kdykoli bez obtíží demontovat. Teplotu v místnosti doregulovávají termostatické hlavice v případě, že v místnosti není umístěn prostorový termostat.


Klasické, tradičné: radiátory , ktoré poznáme zo školských čias či verejných budov. Zvyčajne sú stĺpcového charakteru a vyrobené zo zliatiny či ocele. Dizajnové radiátory ponúkajú aj veľmi netradičné typy vykurovacích telies.


Nájdete medzi nimi radiátory s LED osvetlením, s potlačou, radiátory so zrkadlom a podobne. Radiátory se zpravidla umisťují před okenní parapety. Moderné dizajnové trendy sledujú aj takzvané retro radiátory , ktoré spájajú klasický retro tvar a modernú štýlovosť. V našej predajni sú k dispozícii aj príslušenstvo pre radiátory vrátane termostatických ventilov, termostatických súprav a radiátorových ventilov.


Hliníkové, elektrické, olejové a oceľové radiátory. Prvou kategóriou sú hliníkové radiátory , ktoré môžu byť rozpoznané rebrovanou konštrukciou. Deskové radiátory jsou zpravidla svařené z profilovaných ocelových nebo hliníkových plechů a ve srovnání s žebrovými radiátory jsou prostorově úspornější, rozměrově i designově variabilnější a znatelně lehčí, což usnadňuje jejich přepravu a montáž.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky