čtvrtek 23. listopadu 2017

Rapid rozměry

Rapid rozměry

Test Škoda Rapid Recenzi modernizované Škody Rapid jsme připravili krátce po zahájení jejího prodeje. Soustředili jsme se při testu nejen na novinky v rámci faceliftu, ale také na aktuální porovnávání s konkurenčními vozy. Dobrý den, nedaří se mi na internetu dohledat přesné rozměry Škoda Rapid Spaceback, dokážete mi na Autohledu pomoci? Odpověď: Ano, toto hatchback měří na délku.


Vyzdvihnout je třeba dobrou manévrovatelnost modelu Rapid - otočí se na 1m, což je velmi dobrý údaj. Rozměry a hmotnost Skoda Rapid. Jaké jsou jeho vnější a vnitřní rozměry , jaké motorizace pod kapotou populárního modelu z dílny mladoboleslavské automobilky nalezneme a jaké jsou jejich provozní vlastnosti?


Základem palety motorů pro novou Škodu Rapid je hátépéčko, tříválec MPI v nové verzi o výkonu kW (dosud kW). Benzinovým vrcholem je TSI s kW. Všechny tyto motory se vyrábí přímo v Mladé Boleslavi, kde bude vznikat i Rapid. Nejvýraznější jsou nové světlomety, potěší chování tříválcového motoru o objemu litru.


Rapid rozměry

Svými rozměry vyplňuje mezeru v nabídce automobilky mezi Fabií a Octavií. EDL pomáhá při zrychlování nebo jízdě do kopce při nízké trakci jednoho z poháněných kol. Nabízíme pestrou modelovou paletu vozů ŠKODA.


Prozkoumejte naše modely. Byl nahrazen modelem Škoda Rapid. Na této stránce jsme pro vás shromáždili rozměry pneu pro váš vůz a vybrali ty pneumatiky, které doporučujeme - ne však podle našeho názoru, ale podle názorů nezávislých odborníků, například autoklubu ADAC.


Rapid rozměry

Zeleně jsou podbarveny základní rozměry pneumatik, které mají auta. Rapid je oblíbený vůz, který sama mladoboleslavská automobilka řadí do nižší střední třídy. V modelové řadě škoda leží mezi modely Fabia o Octavia. V prodeji je nejenom jako liftback, který je podobný větší Octavii, ale i ve variantě Spaceback. Sourozencem vozu je automobil Seat Toledo se kterým.


Program pro vozy starší let. Rapid místo toho nabízí dva držáky na velkou a malou láhev pro zadní cestující. Automobilka Škoda na mezinárodní novinářské prezentaci v Bratislavě a Vídni zveřejnila prakticky veškerá technická data a rozměry svého nového modelu Rapid.


Rapid rozměry

Tajná zůstává zatím jen cena. Ta bude zveřejněna pravděpodobně až při premiéře na autosalonu v Paříži. Rapid Spaceback je oproti základnímu modelu o 1mm kratší a objem jeho zavazadelníku je o 1litrů nižší. V základu pojme 4litrů, přičemž jeho výška má hodnotu 8mm a nákladová hrana se nachází v úrovni 6mm. Pneumatiky na Škoda Rapid.


Testy, recenze a názory na pneumatiky pro Škoda Rapid. Vůz škoda Rapid 1se vyráběl do 7. Zeptejte se rovnou v našem chatu Po-Pá 8-hod. Italská značka s trojzubcem ve znaku je celosvětově známá a má na to své právo. Od skromných začátků, přes hrozbu krachu až po nejluxusnější a nejdražší auta světa.


Vyberte si co potřebujete z 7aktuálních inzerátů v kategorii Kola a disky s pneumatikami: skoda rapid. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky