středa 15. listopadu 2017

Čerpadlo do kotel protherm

V současné situaci, kdy je většina z nás ve svých domovech, je důležité držet pospolu. Rating is available when the video has been rented. This feature is not available right now.


Please try again later. Jedná se o ekologické chladivo s velmi nízkým potenciálem globálního oteplování GWP 3. S hodnotou COP až je tepelné čerpadlo GeniaAir mono energeticky mimořádně efektivní.

Prodej tohoto produktu byl ukončen, ostatní podobné produkty najdete zde. Protherm Panther KOV s energeticky úsporným čerpadlem. Kombinovaný kotel s průtokovým ohřevem TV v deskovém výměníku, plynulá modulace výkonu, autodiagnostika, možnost ekvitermní eBus regulace řady set Thermolink, 10l expanzní nádoba, vysoce účinné čerpadlo (ErP ready), všechny. Zdravím mám na mém kotli pro vytápění a ohřev vody problém.


Při káždém sepnutí ohřebu problikne tato chyba někdy se stane že Fsvítí stále a kotel netopí. Zkoušel jsem čistit snímač průtoku,zvýšit tlak v systému,ale pořád to přetrvává. Tepelné čerpadlo GeniaAir split ale neumí pouze vytápět, umí také chladit.


Navíc s GeniaSet split a jeho.

Jednoduše ovladatelný s vestavěnou ekvitermní regulací. Váš nový kondenzační kotel bude účinnější než konvenční a můžete ušetřit až z ročního vyúčtování plynu. Používáme cookies a sledovací technologie třetích stran k zapamatování vašich preferencí, k měření a analýze používání našich webových stránek, i ke zlepšení vašich zkušeností s našimi webovými stránkami.


Tento kotel obsahuje vše již v sobě a ohřev řídí plynule. Nastavení je jednoduché i pro laika a to včetně zobrazení základních hodnot, jako aktuální teploty,el. Kotel připojil topenář, ale i tak to bylo vcelku jednoduché a rychlé. Stačí jej zavěsit na stěnu přibaleným držákem a pak již. Při ekvitermní regulaci kotle je pořád spuštěné oběhové čerpadlo , aby byl pořád oběh vody v soustavě.


Vypne se jenom při nočním útlumu když nemusí udržovat teplotu v okruhu a nemusí se zapínat. Jinak kotel udržuje teplotu otopné vody dle ekvitermní regulace takže. Příprava dopouštěcí hadice a dopouštění vody do systému.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Přihlášení k vašemu účtu. Nová registrace Zapomenuté heslo. Na nížší rychlost není skoro slyšet, aspoň do té doby, než se vymlátilo po roku provozu, takže pěknej šmejd. Já mám teda turbo, tam je ten doběh nutnej, protože ventilátor se vypne hned po zhasnutí.


Plynové kotle s možností externího ohřevu TUV. Plynový kotel má zabudovaný třícestní ventil a regulaci pro připojení externího zásobníku pro ohřev vody.

Jedná se o kombinaci elektrického kotle PROTHERM RAY 14K s plynulou modulací výkonu od 3kW do 14kW a stacionárního nepřímoohřívaného zásobníku TV B120S o objemu 115l. Pro správnou funkci takového to systému se mezi elektrický kotel a zásobník zapojuje trojcestný ventil a NTC čidlo, které snímá teplotu TV v zásobníku. U kotlů na tuhá paliva se můžete dopracovat k výkonům kolem kW, čemuž odpovídá i celková stavba a hmotnost do 3kg.


V kategorii elektrických.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky