čtvrtek 27. července 2017

Termostat pt 23

Termostat pt 23

Popis produktu Vlastnosti digitálního termostatu PT21: je nástupcem termostatu PT(výroba ukončena). Je navržen tak, aby splňoval vysoký standard na požadované funkce, a aby byla zachována jednoduchá obsluha tohoto přístroje. DESCRIPTION PTis digital room thermostat with backlit display for automatic regulation of heating.


PTje programovatelný termostat v novém moderním designu. Velký a podsvícený displej v kombinaci s dotykovými tlačítky umožňuje příjemné a intuitivní ovládání. Hodí se pro kontrolu nad plynovými, olejovými i elektrickými kotli, oběhovými čerpadly a termoelektrickými pohony. DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ POMOCÍňMOBILNÍHO TELEFONU. PTje inteligentní prostorový digitální termostat s podsvíceným displejem.


KOTLE PRO TOPENÍ S PŘIPOJENÍM NA. Elektronický termostat TE Orieme - rozměry Vx D1x Šmm. Prostorový bateriový termostat PTs podsvíceným velkým displejem pro regulaci teploty v domácnostech, kancelářích nebo dílnách. Digitálny priestorový termostat PTELEKTROBOCK PT- Digitálny termostat priestorový s dotykovým ovládaním. Veľký a podsvietený displej v kombinácii s dotykovými tlačidlami umožňuje príjemné a intuitívne ovládanie.


Termostat pt 23

ELEKTROBOCK PT Inteligentní termostat Prostorový termostat PTs podsvíceným velkým displejem a inteligentní regulací. Prostorový digitální termostat PTnabízí široké uplatnění při regulaci teploty v domácnostech, kancelářích nebo dílnách. Každý stisk tlačítka je indikován nejen světelným ale i zvukovým signálem. La eMAG, ești liber să alegi din milioane de produse și branduri de top la prețuri avantajoase ⭐. Free Shipping Available.


Looking For Thermostate? Také se vyvarujte montáži na venkovní stěnu. Instalační výška by měla být cca 1. PT prostorový termostat - sleva. Hodí sa na kontrolu nad plynovými, olejovými aj elektrickými kotlami, obehovými čerpadlami a termoelektrickými pohonmi. Termostat umístěte do tzv.


Pekný dizajn skvele zapadne do interiéru a poskytuje intuitívne ovládanie s dotykovými tlačidlami a veľkým podsvieteným displejom. PT má beznapěťový kontakt, který je určený na spínání ovládacího obvodu řídící jednotky, např. Použít ho můžete, je třeba vsak zavolat elektrikáře, který to umí a má oprávnění.


V otázce chybí informace, jaký kotel starý termostat ovládá a jak je řešeno napájení. Buďte s námi v kontaktu. Dostávejte informace o novinkách v sortimentu, akčním zboží či plánovaných událostech dříve, než ostatní. Nebojte, žádným nepříjemným spamem vás obtěžovat nebudeme. Na sklade máme viac ako 10.


Termostat pt 23

To znamená, že tovar označený skladom je naozaj skladom v našom sklade v Prahe alebo v Tepliciach. Tento tovar expedujeme najneskôr druhý deň. Velkoobchod s osvětlením a elektroinstalačním materiálem.


Programovatelný termostat s dotykovým ovládáním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky