úterý 11. července 2017

Domácí fotovoltaika

Domácí fotovoltaika

Proč fotovoltaika od nás? Zatímco cena elektřiny z fotovoltaiky bude i nadále klesat, cena klasicky vyráběné elektřiny. Do budoucna chce klást ještě vyšší důraz na podporu ekologie, zejména elektromobility, využívání recyklovatelných materiálů a podporu energetické soběstačnosti. Z této úvahy nám vychází desetiletá. Tak jako u jiných investic i pro domácí solární elektrárnu platí, že je dobré svěřit se odborníkům.


Domácí fotovoltaika

Základní informace jak získat dotaci na fotovoltaickou elektrárnu pro střechu Vašeho domova. Kompletně od profíků na klíči s vyřízením dotace Nová zelená úsporám. Zcela bezproblémové pochopitelně není žádné řešení, ale míra poruchovosti solárních panelů se díky neustálému vylepšování výrobních postupů pohybuje na velice nízké úrovni. Ukládejte si 1 energie z vašeho domácího solárního systému a fotovoltaiky do Virtuální baterie od E. Solární panely nejsou žádnou raritou a jsou dnes zbožím zcela dostupným pro každého.


Na své střechy si fotovoltaické elektrárny nebo systémy na ohřev vody kupují mladé rodiny s dětmi i důchodci, fotovoltaika se umisťuje na novostavby stejně jako na starší budovy. Rozhodli jsme se proto uskutečnit rozhovor s jedním z čerstvých majitelů domácí fotovoltaické elektrárny, který by řadu dotazů mohl zodpovědět. Fotovoltaika na klíč včetně dotace. Jakou solární elektrárnu máte doma nainstalovanou?


O jaký výkon a typ solárních panelů jde a proč jste zvolil právě takovou konfiguraci? S vlastní elektřinou ušetříte výdaje za energie ve výši až. Zajistíme za vás projekt, povolení, dotaci až na polovinu nákladů, realizaci a připojení. O S-Power jsem se dozvěděl od svého zaměstnavatele. Chtěl jsem snížit náklady na provoz domu.


Překvapila nás teplá voda po celý den a snížení odběru elektřiny od dodavatele. Celý proces přeměny založený na principu známém jako fotovoltaický jev se odehrává ve fotovoltaických článcích. Ty jsou spojovány do větších celků, které dobře známe pod pojmem solární nebo také fotovoltaické panely. Jednofázový střídač dokáže bez obtíží napájet jednofázové spotřebiče – osvětlení, televize, lednice, mrazáky, oběhová čerpadla, všechny domácí spotřebiče, počítače atp.


Při vhodném zapojení jednotlivých fází v domě dokáže i jednofázový střídač obsloužit drtivou většinu vaší spotřeby elektřiny. Investice do domácí fotovoltaické elektrárny (FVE) se jednoznačně vyplatí. Nejen že jeho provozem přispíváte k ochraně přírody a snižujete například produkci skleníkových plynů, ale zejména šetříte na účtech za elektřinu a získáváte stabilní příjem po dobu 20-ti let díky státem garantovaným výkupním cenám. Gottwald – Domácí fotovoltaická elektrárna pro ohřev užitkové vody. Bez elektrického proudu si to většina z nás již nedokáže představit.


S fotovoltaickou elektrárnou však můžete být bez starostí. Jedná se o vyspělou a stále oblíbenější technologii, která vám zajistí vlastní zdroj elektrické energie. Již se nemusíte bát výpadků proudu ani stále se.


Svou investici na střeše zhodnotíte až p. Takovou možnost nenabízí žádná banka. Elektřinu, kterou si vyrobíte, vám nikdo nezdraží. Díky své elektrárně budete mít elektřinu vyrobenou ze slunce stále za stejnou cenu. Navíc budete žít ekologicky z obnovitelných zdrojů.


Výhody hybridní elektrárny s domácí baterií: Vyšší využití elektřiny ze slunce – fotovoltaika nejvíc elektřiny vyrobí přes den, kdy obyvatelé domu často nejsou doma. Je-li k dispozici baterie, přebytečná elektřina se do ní uloží a může se využít večer a přes noc. Běžně se takto využije vyrobené. Jsme firma zaměřená na dodávku, montáže, instalace, servis a údržbu FV systémů.


Domácí fotovoltaika

Dále provádíme vlastní vývoj a výzkum systému určeného na ohřev vody pro domácí použití pomocí sluníčka, přes fotovoltaické panely, které vyrábějí elektřinu a ta ohřívá vodu v bojleru, nebo ohřívači. Zabýváme se především montážemi firemních a domácích fotovoltaických elektráren. Ostrovní a domácí fotovoltaické solární elektrárny na klíč vždy přizpůsobujeme požadavkům zákazníka.


Dováváme komponenty fotovoltaického systému určené pro montáž svépomocí. Nabízíme stavebnice solárních elektráren a stavebnice systému pro ohřev TUV. Po domluvě s obchodním zástupcem připravíme stavebnici dle Vašeho zadání.


Pokud bychom stavěli na nižší dotaci, nemusíme mít fve, ale když stavíme na vyšší dotaci, tak vlastně ten rozdíl nám zaplatí celou fve, takže proč nestavět na vyšší dotaci?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky