úterý 11. července 2017

Atmos dc 25 s náhradní díly

Výhodou hořáku je automatické zapalování paliva pomocí žhavící spirály, které zajišťují komfort topení a minimální obsluhu. Náhradní díly na kotle na tuhá paliva značky Atmos. U zásilek, které jsou neskladné nebo křehké (u keramických dílů nad kg ) a nelze je poslat balíkovou přepravou (kvůli možnosti poškození) účtujeme za paletovou dopravu 34- Kč.


Tuto částku připočteme k objednávce a po objednání Vám potvrdíme celkovou cenu. Objednejte u nás bez čekání náhradní díly na kotle Atmos.

The advantage of this burner is automatic ignition of the pellets by ignition spiral which ensure comfortable operation and minimum attendance needed. Výstupní teplota kotle musí být trvale udržována v rozsahu - °C. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Odborné poradenství a servis. Vytvořilo SOFICO-CZ, a. Možno na náhradní díly. Firma exportuje přes své produkce do zahraničí.

Sortiment kotlů zahrnuje kotle na tuhá paliva, kotle na dřevo a brikety. Byl vyměněn za tepelné čerpadlo. Vhodný náhradní díl pro kotle DC5 DC50S pro kotle do 31. Skladem náhradní díly pro kotle na tuhá paliva.


Vybírat můžete ze sortimentu náhradních dílů jako jsou např. Všechny kotle jsou dodávány v základním provedení s chladící smyčkou proti přetopení. Model řady zplynovacích kotlů na dřevo s ručním přikládáním s úpravou českého výrobce kotlů Atmos Bělá pod Bezdězem. Kotel splňuje požadavky na Ekodesign a dle normy ČSN EN 303-splňuje požadavky na třídu kotle 5. Máte zájem dostávat nejnovější produkty přímo na Váš e-mail?


Je konstruován pro spalování dřeva, na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru ( S ), který odsává spaliny z kotle , nebo s použitím. Domů náhradní díly - atmos. MARO - voda, topení, plyn, koupelny, náhradní díly.


Kotel v provozu dvě sezóny, je tedy ve velice dobrém stavu bez mechanického nebo jiného poškození a je stále zapojen a používán takže po domluvě je možnost osobní prohlídky. ATMOS střecha DC2 ,340. Free Shipping Available.


Zplynovací kombinovaný kotel na dřevo Atmos DC25SP s panty dvířek vlevo.

Kombinovaný kotel s možností provozu na dřevo nebo na pelety českého výrobce kotlů Atmos Bělá pod Bezdězem. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Ekologický zplynovací kotel na kusové dřevo.


Provedení panelu se zabudovanou elektronickou regulací ACD je vyráběno jako varianta u kotlů DC S , DC S , DC GS. Jsou konstruovány pro spalování dřeva, na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru ( S ), který odsává spaliny z kotle, nebo s použitím tlačného ventilátoru, který vhání spalovací vzduch do kotle. Zástupce řady zplynovacích kotlů na dřevo s ručním přikládáním českého výrobce kotlů Atmos Bělá pod Bezdězem.


Popis Kotle jsou konstruovány pro spalování dřeva, na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru ( S ), který odsává spaliny z kotle, nebo s použitím tlačného ventilátoru, který vhání spalovací vzduch do kotle. Kotel Atmos na dřevoplyn s odtahovým ventilátorem a chladící smyčkou. Průměrné hodnocení: Celkem hlasů: 0. Topenářské náhradní díly.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky