středa 19. července 2017

Prodám tlakový hrnec

Prodám tlakový hrnec

Ušetříte čas a energii s tímto výrobkem. Nezapnete sporák ani troubu a nejlepší hovězí dušené maso máte na stole do minut. Cena včetně poštovného nebo osobní předání v Olomouci. Vhodný na všechny typy sporáků. Kč Pětistupňový bezpečnostní systém pro maximální bezpečí při vaření O lehčí konstrukce Pokrmy uvaří až dvakrát rychleji ne.


Vnější i vnitřní povrch tvoří kvalitní žáruvzdorná smaltová nepřilnavá vrstva. Sada je vhodná na všechny typy varných ploch včetně indukce. Sada obsahuje: - x poklice - hrnec - 6L - hrnec - 5L - hrnec - 5L - hrnec - 6L - hrnec - 6L Sada je n. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Prodám hrnce,vyrobeny z kvalitní oceli.


S dopravou 5Kč, osobně v placeLuštěnice. Tlakový hrnec Banquet Grande RED Belly 5l - Rozbalenon. Plynový ohřev, Funkce dvojího vaření, Indukce. Už jen krůček a ušetříte.


SECURE NEO - PRO VÁS TEN PRAVÝ! VYBERTE SI SVUJ TLAKOVÝ HRNEC. Pomužeme vám najít dokonalou kombinaci! ZOBRAZIT VÍCE ZOBRAZIT VÍCE ZOB.


Hrnce bazar Srdečně Vás vítám ve svém bazaru. Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady. Vyroben je z kvalitní nerezové oceli a přesto má velmi lehkou konstrukci.


Díky objemu litrů uvaříte dostatek pro celou rodinu. Více informací na e-mail. Vyšším tlakem se dosáhne vyšší teploty vaření (1°C až 1°C, teplota varu vody za normálního tlaku je asi 1°C), a tím i rychlejšího uvaření pokrmu.


Zde naleznete inzeráty s tématikou Hrnce. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky Hrnce, pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky Hrnce na Vámi zvolené téma inzerce. AML-SCOobsah 3l, vnitřní odnímatelná keramická nádoba, vhodná do trouby. Inzerát platí do smazání.


Prodám tlakový hrnec

Pomalý tlakový hrnec Bionaire - bazar,. Třívrstvé sendvičové dno zajišťující dokonalé rozložení tepla a pevnost v průřezu, pozice vaření, parní košík, bezpečnostních pojistek. Papiňák - tlakový hrnec BEKA nerez Made in Germany. Vnitřní průměr hrnce cm. Možno dovézt nebo zaslat.


Nejen, že významně urychluje vaření, ale také maximálně zachovává chuť potravin. Podle čeho si tlakové hrnce vybírat? ALU které byly původně na E46ce v kupé.


Objem l,silné 3vrstvé akutermické dno,bezpečnostní ventil s kovovým kroužkem,lze použít u sporáků elektrických,elektr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky